Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek ha a jovendőbeli pasitoknak már van háza? Amerikai típus a menő mostanság. Ti is olyanra vágytok?
Hogy mi az oka?... elég sok rossz tulajdonságom van, és még nem találtam embert, aki mindet tolerálná egyszerre, és tetszene nekem.
Sokszor próbáltam azt, hogy lejjebb adok az igényeimből, és nem is olyan buta, felszínes és sekélyes ez a fiú, csak én várok sokat, illetve a fiúk is úgy álltak hozzám, hogy nem baj hogy ilyen, majd kinövi, vagy mj én megváltoztatom, mert szeretem. De ez nem megoldás.
Ezt itt arc és név nélkül le merem írni, hogy nem volt még jó kapcsolatom, mindet megmérgezte valami, és ettől nem is tarthattak sokáig. Kettő között több hónapos szünet telt el mindig, így hozzászoktam a magányhoz. Vagyis, nem magány mert nem vagyok magányos, csak... szingli? Igen, szingli. Olvasom a sok szomorú ember kérdését arról, hogy nincs barátnője, és azon gondolkodom, hogy annyira nem nagy tragédia, mint amilyennek tűnik. Csak nem szabad rágörcsölni. Ez most úgy hangzik, mintha egy kamasz lennék, akit nyom az élet súlya, és sosem mozdul ki otthonról, példás életet él,és nem tudja, hova lettek a rendes srácok, pedig ő igazán nem vár sokat.
Azt hiszem, ritka madár vagyok, de ez nem baj. ezen az oldalon például biztos, hogy senki sem vállalna, nem is ezért járok ide. Na, most jól kiöntöttem neked a lelkem, ne haragudj, ez az anonimitás valami lenyűgöző.
Visszatérve. Ha az jutott, hogy egyedül kell éljek, hát lesz egy csomó macskám, és minden nap áthívom a barátaimat.
Én a saját házamat szeretném megépíteni, saját pénzből. Nem akarom, hogy a jövőbeli pasimnak legyen már egy háza, mert akkor mondhatná, hogy ő az úr. Soha! Nem szeretem, ha irányítanak. Irányítson a főnököm a munkahelyemen vagy az anyám itthon, de a saját házamban senki!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!