Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden lánynak magas fiú kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lánynak magas fiú kell?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy totál esélytelen vagyok alacsony fiúként a nekem tetsző lányoknál. Olyan az alacsony, aranyos fiú alkatom, mint egy átok. Emiatt nem lehet nekem sosem barátnőm? Miért ilyen válogatósak és felszínesek a lányok?

Egyik haverom szerint a PUA segítségével bárkit meg lheet szerezni, még egy törpének is mint én. Hát nem ezt tapasztaltam. Élőben is flemgák, lenézőek, közömbösek velem a lányok, akik tőlem nem magasabbak, azok is. Miért nem lettem 180-190cm magas. A sok mázlista magas srác akárkit megkaphat.

2012. jún. 23. 10:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne beszélj így! A ribik szoktak válogatni, a rendes lányok nem. Csak azok gondolom neked nem jönnek be. És 153 centis vagyok. Ha valakinek alacsonyabb a fiúja, mint saját maga, az szerintem nagyon gáz, az egymagasságú sem néz ki túl jól. Én egy kb. 155-165 centis fiút szeretnék, de annál sokkal magasabb sem jó.
2012. jún. 25. 12:40
 12/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Én 23 éves lány vagyok és 175 cm.Az előző barátommal 3 évig voltam együtt aki 165 cm volt ha vele voltam nem húzhattam magassarkút mert feszélyezte, a jelenlegi párommal másfél éve vagyunk együtt és ő szintén 165 cm nála akár 10 centis magassarkút is hordok igen gyakran! Az h másoknak ez mennyire röhejes pont lesz@rom! Imádjuk egymást! Ha szeretsz valakit nem a magasságáért szereted hanem ő miatta, bennem egy percig fel sem merült h ő alacsony ezért ne legyünk együtt!Egyáltalán nem gond ha alacsonyabb vagy szerintem csak az érzések számítanak. Akik meg azt mondják h röhejes meg gáz felszinesek! Pont ne érdekeljen h mások erre h reagálnak!

2012. jún. 25. 12:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Drága kérdező, nem a magasságoddal van baj, hanem az IQ-al...a válaszodból csak erre tudok következtetni. Farokméret? Nem tévedsz,nem az számít, de egy kis "seggdugasszal" nem tudok mit kezdeni. Tampon nem kell.
2012. jún. 27. 07:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Hány cm vagy?
2012. jún. 27. 21:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Én srác vagyok,de sztem a magasság is olyan mint egyébb külsőség. Tehát hogy amennyire el tudod fogadni magad/helyes és értèkesnek tartod magad akkora is lesz az önbecsülésed. Magyarul ezek csak az önbizalmadat befolyásolják,de sajnon vagy szerencsére a csajok a magabiztos,önbizalomdús srácokat keresik.

Hozzátenném tudom hogy szar érzé azt érezni,hogy ezen nem változtathatsz,pedig jól tudjuk h minden csak tőlünk függ.Mindenesetre,1 szó,mint 100 ha túl tudsz emelkedni a magasságodból kifolyó problèmákon,akkor ugyanolyan sikereket érhetsz el a csajoknál,mint egy ,,magasabb" személy.

2012. jún. 27. 22:00
 16/18 anonim válasza:
mi az a PUA? :D
2012. júl. 7. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves első!

Ha nem lennének ilyen kis koboldok, addig nőne az átlagmagasság, amíg ki nem pusztulnának az emberek miatta. Néhány generáció sem kéne, hogy a sok "tökéletes" 180-190-es embernek 2 méter fölötti, majd egy újabb generációval később még annál is nagyobb gyerekeik szülessenek.

Sultan Kösen elég magas, ugye? 2 és fél méter, nem sokkal előzi meg Shaquille O'Neill-t, mégis bottal jár huszonévesen. Ma már Shaq is azzal járna, ha nem sportolna rendszeresen fiatal korától.

Van egy emberi biológia, ami több százezer és millió év alatt alakult ki, ezt nem lehet következmények nélkül 1-2 száz év leforgása alatt átírni. Sem a csigolyák, sem az ízületek nem erre a méretre vannak "tervezve".

Régen is voltak magas emberek, de alig nőtt az ÁTLAGmagasság. Miért? A táplálék miatt IS, de nem ez volt a LEGFŐBB oka. Hanem mert az emberek nem ez alapján választottak párt, hogy a média vagy a többi ember mit mond. Most viszont nem elég, hogy a magas magasat választ, "mert milyen már egy 180-as lány egy 160-as fiúval és fordítva) de még az alacsony is, hogy az utódai neki is legalább az 180-at elérjék, aminek globálisan komoly következményei lesznek.

Sosem volt jó vége, mikor az emberek akarták befolyásolni az evolúciót. Sem az "aranyvérű" belterjes arisztokrata családoknál, akik fogyatékos gyerekeket szültek, sem Hitler fajelméleténél, sem pedig most, amikor a média azt sugallja, hogy az alacsony ember nem ember és az 170 körüli emberek is törpének érzik magukat.

Az ember szimpátia alapján válasszon magának párt, ne az alapján, hogy a média mit mond róla!

Annyira meg már lehetne intelligens az emberi faj, hogy nem a barlanglakó ősember preferenciáival hasonlítja össze a modern ember preferenciáit. Mert míg a barlanglakónak valóban előny volt a magasság (főleg, mivel akkoriban a magas 160 volt az 150-hez képest vagy 170 az 160-hoz képest), ma már csak annyi előnye van, hogy nem kell székre vagy létrára állni, hogy feltegye a függönyt vagy egy nagyobb belmagassággal rendelkező épületben kicseréljen egy villanykörtét. Ez tényleg szükséges a túlélés szempontjából?

2012. júl. 28. 23:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 150 cm vagyok (nem fogok már nõni tovább, talán 1-2 centit), és egyáltalán nem érdekel a srác magassága, az az utolsó, amit megnézek rajta.A jelenlegi kiszemeltem 163 centi, de tetszett már 2 méteres kosarasfiú is.Szóval nálam az alacsonyabb is labdába rúghat, ugyanannyi esélye van mint 1 magasnak vagy 1 átlagosnak :))
2014. nov. 11. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!