Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szinte minden lánynak, még az alacsonyaknak is, magas pasi?
Ezek szerint én még pont férfi vagyok a 172 centiméteremmel?
Alapjában véve nem gondolom azt, hogy olyan rendkívül fontos a magasság ha 2 ember szereti egymást, de valószínű a lányok feszélyezve lennének egy alacsonyabb fiú mellett.
Tényleg túlzás a 150 cm-hez a 175, azt én se értem. Viszont ha magamból indulok ki, akkor azért jobb, ha a pasi magasabb, mert az valahogy olyan biztonságérzetet ad. Volt velem egymagas barátom és nála nem igazán éreztem ezt :/
Meg persze jobb úgy hozzábújni, megölelni (amikor állunk) és a nyakába fúrni a fejem és érezni az illatát, mert ez meg megnyugtató :)
De igen férfi, csak a magasabb pasik mellett valahogy nagyobb biztonságban érzem magam, s olyan jó érzés amikor magához ölel, s a mellkasára rakhatom a fejem. Én személyesen emiatt szeretem jobban a magas pasikat. Én 165 cm vagyok, szóval a csávónak min. 175 cm nek kellene lennie.
Szerintem meg ez a dolog, hogy a csajok náluknál magasabb pasit akarnak részben ösztönös dolog is, ezért nem nagyon érdemes firtatni az okokat.
19/L
Hát nem tudom, nagybátyám 198 centi a barátnője pedig 162 :S
De hogy miért tetszenek ennyire egymásnak nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!