Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Ti hol szoktatok ismerkedni fiúkkal?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 10:27
2/9 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján (fiú vagyok)nincs erre külön helyük,de ahol néha minimális kezdeményezőkészséget mutattak az iskola (más osztályok),és egyéb baráti körök...Teljesen idegen lány pedig inkább csak szórakozóhelyeken,bulikban.
3/9 anonim válasza:
élőbe, ha új társaságba vagyok.
fbn :D
4/9 anonim válasza:
Nekem van egy eléggé összeszokott bandám és mindig velük járok el erre-arra és néha megismerem az ő ismerősüket, vagy összehoznak egy másik társaságot a miénkkel, de egyébként buliban is lehet helyes, rendes srácokkal ismerkedni csak óvatosnak kell lenni és nem szabad bárkiben megbízni :))
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nincsenek ilyen lány barátaim, csak fiúk és ők nekik is csak fiú barátaik vannak. Mi nem vagyunk valami nagy csajozó művészek. Így már értem, hogy az idegen lányok miért olyan elutasítóak velünk, ha leszólítjuk őket utcán vagy boltban. :/
2012. jún. 22. 15:50
6/9 anonim válasza:
Én legelőször mindig a suliba nézek körül, ha onnan senki se tetszik akkor kimegyek a parkba sétálni, ha meg ott sincs senki, akkor maradnak a közösségi oldalak, illetve az internetes oldalak
7/9 anonim válasza:
a suliban szoktam ismerkedni vagy strandon, esetleg utcán de az elég bonyolult :)
8/9 anonim válasza:
Én nem járok bulizni meg sehova, szóval marad a net. :)
9/9 anonim válasza:
Habár 18 vagyok, de én is voltam 14-16.
Szerintem bulikba semmi féle képpen nem érdemes, mert tele van részegekkel. Ha valaki ott ismerkedik, az csak kalandot akar.....
De egy új társaság, egy új iskola, vagy csak egy esti séta a barátokkal sok dolgot összehozhat. :)
Egy biztos! Osztálytársakkal soha ne járjatok....... Tapasztalat. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!