Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek úgy egy találkozóra, hogy a lány még nem küldött magáról képet?
Figyelt kérdés
Szóval 3 hónapja beszélgettünk, de még nem láttam, akárhogy kértem nem küldött képet, én küldtem , és ilyen meg olyan jó vagyok jött a szöveg. De ő nem küldött és nem is küld. Mert állítólag nincs 1 képe sem....valahogy nehezen tudom elhinni és így nem igazán mennék el találkozóra ha még nem is láttam.2012. jún. 21. 22:12
11/17 anonim válasza:
Többször is megtörtént, nem kell parázni.
12/17 anonim válasza:
El ne menj! Vagy kamu, vagy egy bányarém, vagy akár egy sorozatgyilkos is lehet!!! :D
13/17 A kérdező kommentje:
250-300 km a távolság.
2012. jún. 22. 06:56
14/17 anonim válasza:
250-300km? Ennyit max akkor utaznék, ha egyből meglehet húzni.
15/17 anonim válasza:
Na végülis elmentél? Milyen volt?
16/17 A kérdező kommentje:
jajj igen, elmentem :)
hát megértettem, h miért nem küldött képet...pedig azt mondta csini meg minden, vékonynak vékony volt abban nem hazudott, de a feje és áhh az egész valami káosz...nem csoda h 21 évesen szűz mág meg még 1 pasi sem volt.
na mindegy ezt azért nem mondtam neki. beszélgettünk pár órát, kis tündér voltam vele :) Aztán ágyő! Aztán be is fejeztem vele.
2012. júl. 1. 08:27
17/17 anonim válasza:
Ilyen velem is történt, hogy nem küldött a lány képet magáról (Én küldtem neki) mondván legyen meglepetés. Na mikor találkoztunk volt is meglepetés.... Még egyszer akkora volt mint én hát nem tudom nekem nem volt az esetem. Mikor megláttam akkor Ö még nem látott engem erősen gondolkoztam rajta, hogy oda se megyek. De végül nem voltam bunkó beszélgettünk pár órát aztán hali volt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!