Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek úgy egy találkozóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek úgy egy találkozóra, hogy a lány még nem küldött magáról képet?

Figyelt kérdés
Szóval 3 hónapja beszélgettünk, de még nem láttam, akárhogy kértem nem küldött képet, én küldtem , és ilyen meg olyan jó vagyok jött a szöveg. De ő nem küldött és nem is küld. Mert állítólag nincs 1 képe sem....valahogy nehezen tudom elhinni és így nem igazán mennék el találkozóra ha még nem is láttam.

2012. jún. 21. 22:12
1 2
 1/17 ASOT ***** válasza:

szerintem nem mer küldeni képet neked...attól tart h nem tetszenél neki...

nem hiszem h a 21.sz.-ban 1 képe sincs

2012. jún. 21. 22:13
 2/17 anonim ***** válasza:
Így meg se fogod találni, ha nem tudod hogy néz ki :D
2012. jún. 21. 22:14
 3/17 ASOT ***** válasza:
LEGALÁBB TELEFONSZÁMA MEGVAN?
2012. jún. 21. 22:14
 4/17 A kérdező kommentje:

igen telefonon néha beszélünk.

már a családja is tud rólam meg barátnők meg tököm tudja meg jónak tart és , nem hiszi el h nincs barátnőm meg ilyenek.

2012. jún. 21. 22:16
 5/17 ASOT ***** válasza:
én ha nem látnám akkor tutira nem mennék el.
2012. jún. 21. 22:17
 6/17 anonim ***** válasza:

Nyugi,szerintem nem kamuzik az a lány.Ha át akarna verni keresne a neten valami playboy nyuszis képet és azt küldené el,te úgy sem tudnád,hogy ő van-e a képen vagy nem.

Szerintem csak fél,hogy mi van ha nem tetszel neki.

25F

2012. jún. 21. 22:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem fotogén, van ilyen.
2012. jún. 21. 22:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Attól elmehetsz, hogy nem láttad. Lehet, hogy tök szép csak ő hiszi magát csúnyának, vagy tényleg nincs jó fényképarca. Ha meg tényleg nem tetszik, legfeljebb nem találkoztok többet. Szerintem semmit sem veszítesz. ;)
2012. jún. 21. 22:35
 9/17 A kérdező kommentje:

kösz nektek :)

hát jó 1x végülis elmehetek..abba valóban nem halok bele.

2012. jún. 21. 22:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Az attól függ, ha nem messzire kell menni, egy próbát megér, ha messzire, akkor meg igen nyomós érv kéne :)
2012. jún. 21. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!