Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok még mindig egyedül? Szerintetek mi a baj velem?
lassan 16 leszek (F) és eddig csak 1 kapcsolatom volt, bár azt se bizt h "kapcsolatnak" tudnám nevezni....
a külsőmre eddig nem volt panasz... a kisportoltabb fajtábol vagyok :D
antiszociálisnak se mondanám magam... elég nagy a baráti köröm nem vagyok az az otthonülős...
a modorommal sincs probléma (mások szerint persze...)
akkor mi lehet a gond???
a helyesirási hibákért meg bocsi
ömm értem hogy 16 vagy én is.. de mért olyan fontos ez?
még gyerek vagy!
de másnak meg már 14-15 évesen van barátnoje...
akkor miben más mint én? jobban csinálja?? született csajozos?
16 évesen ne drámázz ezen, csak viselkedj természetesen, keresd a csajok társaságát, imponálj nekik, keltsd fel az érdeklődésük valamivel, aztán előbb-utóbb kialakulnak a dolgok maguktól. Nem kell erőltetni semmit, mert annak sosincs jó vége :)
A bónusz tipp, ha magas vagy, iratkozz be tánc tanfolyamra... na ott aztán több csaj lesz, mint pasi, érdekes lehet :)
Ember... Már a WOW-os pokolban fogsz megrohadni...
Soha nem lesz senkid, elpazaroltad az életed...
Bakker xD Majd eljön az időd. Ha nem is vagy egy Pinahacker akkor majd idővel ragadnak rád a csajok ha adsz magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!