Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok még mindig egyedül? Szerintetek mi a baj velem?

Figyelt kérdés

lassan 16 leszek (F) és eddig csak 1 kapcsolatom volt, bár azt se bizt h "kapcsolatnak" tudnám nevezni....

a külsőmre eddig nem volt panasz... a kisportoltabb fajtábol vagyok :D

antiszociálisnak se mondanám magam... elég nagy a baráti köröm nem vagyok az az otthonülős...

a modorommal sincs probléma (mások szerint persze...)

akkor mi lehet a gond???

a helyesirási hibákért meg bocsi

2012. jún. 20. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy ép ember... 16 éves anyám... nem mondok erre inkább semmit.
2012. jún. 20. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Talan nem nyomulsz elege vagy tul ramenos vagy, lazulj legyel mindig onmagad , legyel vicces , es ne sietess semmi, hidd el jon majd magatol , itt a nyar napozz sokat , strandolj , a lanyok szeretik az eletvidam magabiztos napbarnitot fiukat :)
2012. jún. 20. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:

ömm értem hogy 16 vagy én is.. de mért olyan fontos ez?

még gyerek vagy!

4/13 anonim ***** válasza:
16 évesen még mit vársz most komolyan???Előtted az élet,ha ezt egy 30 éves írná akkor talán meg lehetne írni,de 16 évesen??Eljön mindennek az ideje,nem kell ezen agyalni
 5/13 A kérdező kommentje:

de másnak meg már 14-15 évesen van barátnoje...

akkor miben más mint én? jobban csinálja?? született csajozos?

2012. jún. 20. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
k.urva pecér..:D:D ennyire egyszerű..:D
2012. jún. 20. 21:41
 7/13 A kérdező kommentje:
első! kifejtenéd kicsit bővebben mire gondolsz? :)
2012. jún. 20. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:

16 évesen ne drámázz ezen, csak viselkedj természetesen, keresd a csajok társaságát, imponálj nekik, keltsd fel az érdeklődésük valamivel, aztán előbb-utóbb kialakulnak a dolgok maguktól. Nem kell erőltetni semmit, mert annak sosincs jó vége :)

A bónusz tipp, ha magas vagy, iratkozz be tánc tanfolyamra... na ott aztán több csaj lesz, mint pasi, érdekes lehet :)

2012. jún. 21. 21:29
 9/13 guido ***** válasza:

Ember... Már a WOW-os pokolban fogsz megrohadni...

Soha nem lesz senkid, elpazaroltad az életed...

Bakker xD Majd eljön az időd. Ha nem is vagy egy Pinahacker akkor majd idővel ragadnak rád a csajok ha adsz magadra

2012. jún. 23. 15:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, mindenki más szerencsével rendelkezik az életében. Van aki olyan mákos, hogy 12 évesen megdug valakit, van, aki pedig ugyan olyan, de mégis csak 18 éves korára jut el ide. Ne aggódj. :)
2012. jún. 23. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!