Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy végre valaki felfigyeljen rám, hogy valakinek "elég jó legyek" legalább egy találkozóhoz?
Időhiányból adódóan, nincs más lehetőségem, mint a netes társkeresés. De ez valami olyan "zsákutca", amihez hasonlót eddig még nem láttam soha! Komolyan nem tudom már mit tegyek, sok száz elküldött levél után sem jutottam igazából semmi eredményre! Gyakorlatilag ott tartok, ahol tavaly februárban elkezdtem. Csak mennek ki a levelek, de a reakció rájuk a lehető legminimálisabb, illetve a nagy semmi.
Pedig próbálok közvetlen, odafigyelő, magabiztos, vicces...és még sorolhatnám mi lenni, de mégis úgy érzem, hogy ránéznek a fotóimra, és el van könyvelve, hogy nem! :(
Nagyon megköszönném, ha tudnátok valami tanácsot, ötletet adni (azon kívül, hogy próbáljam személyesen)!
élőben menj oda nőkhöz
neten annyit tehetsz, hogy jó képepket válogatsz ki... megkérdezel vmi havercsajt, melyikek jók. illetve ha látod, melyiket nézik meg a legtöbben, akkor azt, sokat számit
barátom...
a férfi a nő külsejébe szeret bele, ezért sminkelik magukat a nők, a nő pedig a férfi szövegébe szeret bele, ezért hazudunk mi...
ha azt szeretnéd, hogy a külsőd miatt nem ítéljenek meg, akkor nagyon jófejnek kell lenned, ami viszont nem megy levélen keresztül, már ne is haragudj... járj el konditerembe, edzeni, futni, öltözködj divatosan, olvass sokat, és ahelyett, hogy a seggedet mereszted a géped előtt menj el sétálni, könyvtárba, tanfolyamra, bárhova, ahol ismerkedni tudsz, mert az emberekkel való bánost meg kell tanulni, nem túl egyszerű... egy nagy löket önbizalom, és magabiztosság sosem árt
egyébként ha a mostani módszered nem válok be, egyszerű: változtass!
Ez nem hangzik olyan jól, de valójában egy nagy napszemüveg, ami az ember fél fejét kitakarja sokat segít az összképen.
Aztán persze biztos csalódás lesz szemüveg nélkül...
Robi: én kapásból kizárom azokat a pasikat társkeresőn, akik "kitakarják a fél fejüket" és zsákbamacskát árulnak nekem.
így is nehéz normális fazont találni, úgy érzem a légyszemű egyedek valamit nagyon el akarnak sumákolni
inkább vállalja az arcát szerintem valami előnyös beállításban (és ne kisbabával, kiskutyával vagy porche-val pózoljon, mert nem hatja meg a csajok szívét!)
legyen egy tájkép, pl. sok fa előtt, vagy egy üres fehér fal előtt vagy konditeremben.
és természetes, ne pózolós, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!