Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy végre valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy végre valaki felfigyeljen rám, hogy valakinek "elég jó legyek" legalább egy találkozóhoz?

Figyelt kérdés

Időhiányból adódóan, nincs más lehetőségem, mint a netes társkeresés. De ez valami olyan "zsákutca", amihez hasonlót eddig még nem láttam soha! Komolyan nem tudom már mit tegyek, sok száz elküldött levél után sem jutottam igazából semmi eredményre! Gyakorlatilag ott tartok, ahol tavaly februárban elkezdtem. Csak mennek ki a levelek, de a reakció rájuk a lehető legminimálisabb, illetve a nagy semmi.

Pedig próbálok közvetlen, odafigyelő, magabiztos, vicces...és még sorolhatnám mi lenni, de mégis úgy érzem, hogy ránéznek a fotóimra, és el van könyvelve, hogy nem! :(

Nagyon megköszönném, ha tudnátok valami tanácsot, ötletet adni (azon kívül, hogy próbáljam személyesen)!

2012. jún. 7. 23:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pont ez a gond,hogy átlagos a kép...:D
2012. jún. 8. 00:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát ezzel sokat segítettél! Akkor mégis milyen legyen? Félmeztelenül motorozós-akrobatikás? Vagy mi? :S
2012. jún. 8. 00:59
 13/17 anonim ***** válasza:

na gyermekem, ne akadj ki, mert amugy én is keresztülmentem ezen a dolgon. Én is szivtam,mert még társkeresön se jött össze semmi. Vagyis onnan lett egy barátnöm, de messze nem olyan jó csaj, mint amilyeneknek tetszem és sokkal szebbek.

1, A leveleid bizonyára ugy rosszak, ahogy vannak. A nőket nem hatja meg a kis kedveskedésed, mert mindenkitöl ugyanazt kapják. Sajnos látom, hogy a legkisebb fogalmad nincs a férfi-nö közti hatékony kommunikáciorol. Nem is értem, hogy a kedvességet hol szedted magadra. Anyukádtól tanultad? Vagy hogy? Én ezt sosem értettem. Én személyszerint még kedvességre sem voltam képes sosem, de legalább az alap köcsögségemet (ami miatt mellesleg mindenki megvetett és utált), sikerült olyan szintre felpörgetnem és átszabnom, hogy azt a tipikus segfej dumát tudom mostmár szórni a nökre, amitöl ök izgalomba jönnek.

pl irnál te olyat egy nönek, hogy:

"a kutyám meglátta a képedet és beugrott a heveröm mögé, és most onnan ugat és morog. Kérj töle elnézést. Amugy tök krézi a hajad, én majdnem hipsternek néztelek, de attól még elmegy, mert olyan kis bettiboopos"

Na gyerek, EZ az ami hatékony!

Egyébként ez a társkeresözés meg bármilyen ismerkedés belső szilárd érzelmi világ és önkép nélkül halálra van itélve...mármint a lehetöségeid. Oké, hogy irsz egy jó nyitó levelet, de ha aztán nem tudod, hogy mégis mit akarsz az egésztöl, akkor nem fog menni. Nem fog randizni veled a lány. Vagyis ha tudsz vele kötetlenül beszélgetni, akkor lehet, hogy elmegy veled, mert AZTHISZI, hogy jó lesz...persze mivel nem voltál csávó, meg férfi meg tökös, ezért nem lesz jó, de ez már részletkérdés.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy a nökböl érzelmeket válts ki, ne infókat. kicsit nehéz ezt igy felfognod, de úrég, 28 éves vagy!

Nekem pl sok esély azért uszik el, mert tulságosan ráérek, és kajtatok a lányok után, ez pedig kapásból kioltja a vonzalmukat. Ha kevéssé érnék rájuk gondolni, akkor törvényszerüen ök törödnének a dologgal jobban, és sokkal jobb lenne. Szal örülj, hogy van életed.

Az ilyen nözési interakcioidat meg tényleg a nyers lényegre huzd össze.

1, tudd, hogy mit akarsz a nötöl

2, nézzél ki kulturálisan

unalmas fickók nem tul jók. Inkább ordibálva küldjön el vagy szeressen beléd nagyon, minthogy ugy üljetek randin mint a sült hal.

2012. jún. 8. 01:06
 14/17 anonim ***** válasza:

9,

rólad akkor van kép a társkeresőn. ez nagyon érdekel, szóval engedd meg, hogy feltegyek pár kérdést:

nem aggódtál amiatt, hogy mit szólnak a rosszindulatúbb kollégák, ha valahogy rábukkannak?

előfordult már, hogy felismert valaki?

kérdező, mint látod, a napszemüveg akkor nem megoldás. bocs.

2012. jún. 8. 01:06
 15/17 anonim ***** válasza:

és mégis kinek mi a f*sz köze van, hogy ki társkeresözik és ki nem?

van fogalmatok arról, hogy társkeresöröl mennyi numerát össze lehet szedni?

nem csak azért mennek emberek társkeresöre mert bénák.

2012. jún. 8. 01:08
 16/17 anonim ***** válasza:

nem ismert fel még senki

a kollégákat meg miért érdekelné hogy van rólam kép, mikor születtem, hány kutyám/macskám van?

nem igazán érdekelne a véleményük, a ki társkeresőre megy az van olyan tökös hogy vállalja! aki meg nem vállalja magát, minek megy oda?

mellesleg, náluk téma a társkeresés, minthogy a többiek sem állnak ezzel fényesen... inkább beszéljen ki két undok rosszakaróm, mintsem emiatt ne legyen párom... há' h.lye lennék ha emiatt "kitakarnám a fél pofám".

ez nem szégyen, hanem annak a jele hogy valaki komolyan gondolja a partnerkeresést és kitartó mert mindent megtesz érte. meg is mondanám annak aki ezért követ vetne rám.

2012. jún. 8. 01:20
 17/17 anonim ***** válasza:
pár tipp egy jó képhez: [link]
2012. jún. 8. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!