Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Elég félénk vagyok, mert sokan kibeszélnek, nem tudom hogy miért, én soha nem bántottam őket. Nagyon cikinek érzem hogy ennyi idősen még nem volt pasim. Én olyan pasira vágyom aki nem csak a szexre hajt. Hol tudnék ismerkedni? Nagyon fáj hogy a közelemben mindenkinek van valakije és mindig róla áradoznak.2012. jún. 20. 19:13
31/33 anonim válasza:
Igen, töröltek, -ék, megyek magyarázkodni... Jól jönne egy kis segítség...
32/33 anonim válasza:
Biztos valami csaj volt, aki szintén hajt rá. :)
33/33 anonim válasza:
Sebaj, így megmarad Nekünk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!