Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs több kezdeményezni merő, nyomulós lány? Miért várják a lányok a sült galambot a szájukba? Miért nem tesznek ők is egy kapcsolatért?
Sziasztok!
Azt tapasztaltam, hogy eddigi 22 évem során csak két lánnyal sikerült igazán közeli jó viszonyba kerülnöm és mindkét lányban közös, hogy mind ketten maguktól kezdeményeztek nálam, teljesen váratlanul az interneten.
Az egyik lány komoly kapcsolatot szeretett volna, a másik csak szexkapcsolatot, de lényegében mindkettővel pár hét minden napi levelezés után olyan közel kerültem, mint még semelyik másik lányhoz azelőtt és azóta sem. Tetszett, hogy mindig ők írtak rám, én sosem léptem, de amint felléptem rámírtak és érdeklődtek felőlem, hiányoltak és láttam, hogy kedvelnek is, hiszen nem a semmiért keresi egy lány egy fiú társaságát több héten keresztül napi rendszerességgel.
Rájöttem, hogy nekem ilyen lányokra van szükségem, bár több lenne belőlük és ne nekem kéne felesleges köröket futnom olyan flegma és érdektelen lányok után, akiket eddig sikerült kifognom, ha én kezdeményeztem online vagy élőben.
Szerintem igen is itt lenned az ideje, hogy a lányok vegyék át a kezdeményezést és hagyják, hogy utána a fiúk irányítsák a dolgok alakulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!