Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek ha egy lánnyal egy randin, akár már az elsőn is, sokat beszélek szexuális témákról, akkor mit érhetek el vele? Elérhetem, hogy vonzalmat
Elérhetem,hogy vonzódjon hozzám,vagy ez sem indít el bennük semmit?Ezeket persze,csak úgy "szimplán véletlenül" hoznám fel :)
Szerintetek ez jó ötlet??
Nem akarok én irányítani semmit értsétek már meg,ezzel csak az a célom,hogy vonzalmat alakítsak ki,mert mint mondtam szerintem csúnya vagyok,valószínű ezért nem nagyon akad csaj akivel folytathatnám,az önmagába kevés ha csak érdeklődök felőle,meg jókat beszélgetünk,de ha nincs vonzalom akkor hamar bemondja,hogy hát rendes vagy meg minden,de.... mindig ott az az utálatos de ami azt jelenti,hogy nem akar tőlem semmit.Valamit tennem kell,nekem nem sikerül ez a szimplán add önmagad,stb..
Ez csak általánosítás,hogy így megy..Akkor nekem miért nem úgy ment??
semmiképp sem jó,erre nincs megfelelő szituáció vagy indok.Azokra próbák rágyúrni,amiket mondtam.
23/L
23/L
Szóval legyen kellemes kisugárzásom??Kíváncsi vagyok amúgy arra,hogy ha magamról azt hiszem,hogy kellemes a kisugárzásom az adott szituációba,vajon más is úgy látja,vagy csak ezt én beszélem be magamnak közbe?Érdekes ezis,ez most jutott az eszembe
Azt nem tudhatom másnak hogy jön le.Ezt alakítanod kell magadban.Még mindig jobb ha megpróbálkozol vele,minthogy a szex témát próbálgatod-hidd el,azzal nem leszel előrébb csak hátrébb.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!