Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerintetek ha egy lánnyal egy randin, akár már az elsőn is, sokat beszélek szexuális témákról, akkor mit érhetek el vele? Elérhetem, hogy vonzalmat
Elérhetem,hogy vonzódjon hozzám,vagy ez sem indít el bennük semmit?Ezeket persze,csak úgy "szimplán véletlenül" hoznám fel :)
Szerintetek ez jó ötlet??
Én nem randin, csak úgy beszélgettem egy csajjal a szexről. Semmi extra nem volt benne, bár meglepődött, hogy miért mondja ezt nekem. :D
Ha meg akarod dugni, akkor azt mondd neki, báz.
#2 vagyok:
Meg ha csak dugni akarod, akkor eleve nem úgy hívod el randizni, hanem úgy, hogy ebből rugókínzás lesz. Rá fogsz b*szni, ha átvered.
Nem vagyok prűd,de számomra teljes mértékben undorító szexről beszélni egy olyan pasival,akit alig ismerek.Első benyomásom az lenne,hogy egy óriási bunkó vagy,és bízni sem tudnék benned,mert az járna a fejemben,hogy csak arra kellek.Ha vonzalmat akarsz ébreszteni,akkor legyél férfias,határozott és legyen kellemes kisugárzásod,legyél vele kedves,nézz a szemébe,mosolyogj rá sokat.Bár úgy érzem,te még nagyon kisfiú vagy...
23/L
Elvágnád magad nálam, ne beszéljen a pasi már az első randin a szexrőlm még ha csak véletlenül is jött fel. Ha ilyen van, akkor másfelé irányítom a beszélgetést, ha ebből nem kapcsol, akkor már nincs esélye nálam.
22L
23/L
Ismerjük egymást látásból,köszönő viszonyban vagyunk,és nem vagyok kisfiú,csak annyi elutasítást kaptam már,és gondolom is,hogy nem vagyok egy olyan jóképű srác akire a csajok tapadnak,kocsim sincs a lóvé se vet fel annyira,egy átlag vagyok a többiek között,de szerintem nem tetszek a lányoknak,és emiatt vannak a sikertelenségek,és ezért akarnék próbálkozni mással is,vmi hátha csak összejönne végre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!