Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire zavar titeket ha valakinek elég sok a perverz és szexuális irányú megnyílvánulása?
Figyelt kérdés
De mellette normális meg minden, csak ezzel próbálja leplezni picit az önbizalomhiányát2011. dec. 30. 23:32
2/7 anonim válasza:
Egy dbig bírom, amíg "kordában tudom tartani" az illetőt, de egy szint után zavar.
Van ilyen ismerősöm, jófej srác, de néha nekiáll, és nyomja a szövegeket. Egyszer volt, hogy elküldtem a búsba, hogy komolyan mondom, hogy nem izgat... Akkor mondjuk észbe kapott.
Szerintem ezt nem lehet töményen adagolni, mert nem vicces. Egyszer-egyszer egy apró poén még belefér, de egyfolytában az elég gáz.
20L
3/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mert én is ilyen vagyok. Lenne mivel visszavágni :P
21/L
5/7 anonim válasza:
Én szeretem, csak az a baj, hogy sok fiú ezt nem meri megengedni magának, merthogy akkor bunkó lesz, pedig ez nem igaz.20/L
6/7 anonim válasza:
vannak olyan lányok akik élvezik..mer tők is pervezrek..:D
engem se zavar:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!