Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak az idősebbeket vonzom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az idősebbeket vonzom?

Figyelt kérdés
A saját korosztályomból ritkán tetszek meg valakinek viszont az idősebbek mindig hajtanak rám, ez mind attól lenne hogy nem viselkedem gyerekesen hanem inkább komolyabb tipus vagyok? Vagy mi játszhat közre ebben ??

2012. jún. 19. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos, az idősebbek már nem csak a külsőt nézik. Nyilván nem te vagy a világ legszebbike.
2012. jún. 19. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Kb ugyan ez van nálam is 17/F.

Ebben korosztályban nem találok hozzám illő csajt. Viszont a felnőtt nők tudnak valamit ;)

2012. jún. 19. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
érettebbek.....a mai fiatalok 90aszázaléka nyafis ribi. de ők már ilyenek is maradnak. ürülök, hogy nem vagyok ilyen.
2012. jún. 19. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
En pl nem csak a kulsot nezem hanem a belsot is hogy viselkedik az a valaki 19 tol 25 eves kor kozotti lanykakat szokasom felszedni es ha meg 20 evesen is gyerekes nem tud komolyan gondolkozni sott nem leehet vele rendesen el beszelgetni akk ott tema lezarva nallam.. 23 F
2012. jún. 21. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ezen én is filóztam, ugyanez a bajom csak épp én a másik oldal vagyok.
2012. jún. 21. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!