Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vonzom a pasikat?
A belsődről nem írtál semmit, se megjelenésről, vagy lehet hogy negatív a kisugárzásod.. nem elég szép az arcod.. stb.
Nem ismerünk, nem tudunk így véleményt mondani..
Nem a lóf@szt már bocs!!
Ne hazudjunk már össze vissza!
Basszus ha valakit megláttok egy buszon vagy egy szórakozóhelyen beleláttok a fejébe és kiolvassátok belöle h milyen ember????
NEM!
Hanem a külső alapján mész oda mert megfog benne valami a haja a szeme az arca a teste a járása stb...ez csak attól függ h kinek mi az ideál!
Az a nagy igazság, hogy akkor fognak tapadni rád a pasik -és nem csak a pasik, mert akkor leszel igazán szimpatikus az embereknek-, ha elfogadod és szereted magad.
Ha szereted magad, az sugárzik belőled, és a kiegyensúlyozottság vonzóvá tesz.
Tudom miről beszélek, mert az elmúlt időszakban nagyon sokat változott körülöttem minden. Egy csomó új barátom lett, bepasiztam, állandóan körüludvarolnak a sárcok, és mindenki kedves.
Pedig azon kívül, hogy az eltelt idő alatt néhány centit nőtt a hajam, nem változott semmi.
Ugyanakkora a fenekem, a combom, megmaradt a felesleg a csípőmön, nem pumpálták fel a szám, és nem csináltattam új melleket. Egyszerűen nem próbáltam már törni magam, hogy görcsösen változtassak, és jobb nő akarjak lenni, csak simán elfogadtam magam.
Megtanultam együtt élni a testemmel, jól érezni magam a bőrömben, inkább megpróbálom kihangsúlyozni azt, ami előnyös.
Ebben rejlik minden... A lelki kiegyensúlyozottságban.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!