Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vennétek ha a szüleitek eltiltanának a csajodtól, csak azért, mert mondjuk cigány felmenői vannak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 15:14
21/24 anonim válasza:
Mutasson már valaki olyan embert ebben az országban, akinek nincsenek zsidó/cigány/néger/ázsiai felmenői. Ne ezt el lehet mondani a kedves szülőknek. Ha eleget kutakodnak a családfában, ők is találni fognak olyan felmenőt, akinek az ősei nem épp Árpád vezérrel jöttek be a Vereckei-hágón...
22/24 anonim válasza:
Én azért kezet ráznék apámmal, anyámnak meg két nagy cuppanós puszit adnék (bár én egy tetves cigánnyal szóba se állnék, úgyhogy ilyen nem lesz) és majd mikor tíz év múlva elveszel egy jól képzett nőt, nem tudod majd hogy köszönd meg. És remélhetőleg ezt te is felfogod. Lehet hogy van az a mondás hogy a "Lyuk az lyuk" de ez csak emberekre vonatkozik, már pedig az ember színe FEHÉR.
24/24 anonim válasza:
Nem állítom, hogy nem vagyok rasszista, de azért amit néhány valaszoló itt lenyom, az még nekem is durva. Egy dolog a késelős, meg az a cigány, aki kapát csak verekedéshez fog, más dolog, ha normális. Ez a kettősség még náluk is megvan, léteznek normális cigányok is.
Mindezek mellett talán az egyetlen kisebbség, akivel nem szűrném össze az otthoni levest, az a cigányság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!