Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogy vennétek ha a szüleite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vennétek ha a szüleitek eltiltanának a csajodtól, csak azért, mert mondjuk cigány felmenői vannak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 15:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nyilván valóan nem egy igénytelen putris cigány családról van szó, nem beszélnek alpári akcentussal és minden foguk megvan, a szüleim elég nagy jobbikos pártkatonák, ezért még nem is tudom mit szólnának egyáltalán hozzá, szóval nem tudnak semmit
2012. jún. 19. 15:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Addig lehetsz boldog, míg meg nem tudják.
2012. jún. 19. 15:50
 13/24 anonim ***** válasza:

Őszintén sajnállak. Szörnyű lehet, hogy előbb alkotnak véleményt róla, minthogy megismerkedjenek vele.

Valószínűleg megpróbálnám meggyőzni a szüleimet, hogy ismerjék meg jobban. De ha tényleg annyira szélsőségesek, mint ahogy írod, akkor az nagyon gáz.

2012. jún. 19. 15:52
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a bújtatott, vagy nyílt rasszista megnyilvánulásokat, meg közösség tagjai elleni izgatókat meg moderálják ki. Nekem is volt cigány csajom. Akkorákat műsorozott hogy csak nocsak. Irigyek vagytok az az igazság, mert a cigány csaj igen is nagy műsor. Aztán meg egyből meg lehet ismerni a nemi bajt, meg annak egyéb orvoslási formáját. Őőőőőőő, háááát úgy mint én.... Meg azt az érzést, amikor lesz a lánynál valami értékes ajándék tőlünk, amit nem is adtunk neki. Őőőőőőő, háááááát úgy mint én...
2012. jún. 19. 15:59
 15/24 A kérdező kommentje:
érdekes lenne egy szűz lánytól bármit is elkapni, na meg nem úgy nézett ki a lakásuk mintha rá lennének szorulva a lopásra
2012. jún. 19. 16:06
 16/24 anonim ***** válasza:

Akkor ne előre félj. Döntsd el, hogy mennyire fontos neked a lány, és ha fel tudod vállalni, akkor lépj elő vele.

Ha vele képzeled el az életedet, és ebben biztos vagy, akkor nem tarthatnak vissza. Faji alapon nem alkalmazhatnak retorziókat, mert az törvénytelen.

De ha csak egy nyári kalandnak néz ki, akkor az nem ér annyit, hogy a szüleid idegeit borzold vele.

39F (kilences voltam)

2012. jún. 19. 16:10
 17/24 Johnny B. Goode ***** válasza:

Örülnék neki, hogy törődnek velem és érdekli őket a jövőm.

Nagyon helyesen gondolkodnak a szüleid!

Te viszont... Sajnos egyre több hasonló van és ami még ennél is rosszabb, lányok keverednek.

2012. jún. 19. 16:18
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

Az a durva, hogy ennyire elsöprő a fajgyűlölet a fórumon.

39F

2012. jún. 19. 16:23
 19/24 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, 17 évesen még nem kezdenék nyíltan lázadozni, hogy csakazértiselmegyekb'zmeg. Titkos randik szerintem simán beleférnének, de akkor a kapcsolatnak necces lenne a jövője.

Cigánykérdés: ha abba a felső 5-10 százalékba tartozik, akik miatt van még esélye a cigány-magyar együttélésnek, akkor mindenképp megérné bemutatni őt otthon úgy, hogy nem tudják előre, kiféle-miféle ő.

Nemibetegség: létezik petting is, ami nem igényel behatolást, mégis van testnedvcsere. (magyar szexuális kultúra rulz)

21F

2012. jún. 19. 17:00
 20/24 anonim ***** válasza:
80%

válaszolók, mekkora egy ócska népségek vagytok... szánalmasak, sztereotípikusak... f@sszopók..

KÉrdező!

jó szar lehet a jobbik és a cigányok közé beszorulni:S mármint.. egyik sem szereti a másikat.. örülök, hogy az a problémád, hogy a szüleid szélsősök, nem pedig az, hogy a barátnőd honnan származik:)

ahogy leírtad, normális csajról van szó, vagy legalábbis az életkörülményeik azok:) ha ehhez még hozzátársul, hogy a csaj is értelmes, ne dobd el:D genetikailag kreolozott bőr télen sem szottyad el, vagy lesz rákos a szolitól:D

"cigány felmenői vannak".. ez ugye nem feltétlen látszik a csajon.. mindenesetre szerintem vidd haza szépen, mutasd meg szüleidnek.. majd miután elmegy a leány, ha bajuk van vele, úgyis felvetik... akkor viszont állj ki érte:) 17 évesen van annyi jogod, hogy veszekedj a szüleiddel:D sőt, akkor szinte kötelező ellentmondani:D

És véletlenül se vedd át se a szüleid, sem az egyes válaszolók szélsőségesen ostoba, rasszista és menthetetlen hozzáállását!

soksikert

2012. jún. 19. 17:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!