Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én rondának tartom magam és még egy lány sem nyomult rám ismerkedési céllal, de mégis szinte mindig van legalább egy lány, aki egyértelműen szemez velem a buszon?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 22:40
12/20 A kérdező kommentje:
Nem úgy vagyok ronda, mint abban a mesében. Nagy orrom van a fejemhez képest, ráadásul nagyon fura formájú. Meg hát vékony és alacsony is vagyok, szóval nem vagyok egy helyes pasi ez van.
2012. jún. 18. 23:21
13/20 anonim válasza:
#10, igen, olvastam a könyvet. Pheobus kapitány egy igazi hozományvadász, érzéketlen f@sz. :) Ő belül csúnya, Q. meg csak kívülről. Melyik rosszabb? Nem ugye. :)
14/20 anonim válasza:
Kérdező, ettől még simán tetszhetsz másoknak. Meg kellene próbálnod. Mit veszíthetsz? :)
15/20 A kérdező kommentje:
ma 23:24
Minek? Hogy beégjek egy csomó ember előtt? Figyelj, nem véletlen nem volt még barátnőm, a külsőm az oka. Ennyi.
Van olyan haverom, aki kimegy 10 percre a boltban és úgy jön haza, hogy egy lány leszólította és elkérte a számát.
2012. jún. 18. 23:30
16/20 anonim válasza:
És te ezt elfogadod? Lehet, hogy valamelyiknek tetszel és elszalasztod a lehetőséget. Jobb egész életedben azon nyomorogni, hogy senkinek sem kellesz? Ettől nem lesz jobb, viszont ha próbálkoznál, esetleg még lehet. És igen, lehet, hogy be fogsz égni, de most őszintén, lehet ennél kevesebb önbizalmad? Most nem megsérteni akarlak, csak arra szeretnék kilyukadni, hogy igazán nincs mit vesztened. És nem is muszáj a buszon leszólítani. Szállj le ott, ahol ő, és ne tanúk előtt szólíds meg. Egy próbát mindenképp megér!
17/20 anonim válasza:
a nagy orr az férfias arcvonás te hülye, olvas utána xD Nemrég olvastam wikipedian.
f18
18/20 anonim válasza:
Kérdező, üdv a klubban!:D Én is ezzel a problémával küzdök sajnos...velem is szemeznek a csajok pedig csúnya vagyok, és még barátnőm sem volt..:S Forever Alone!:(
19/20 anonim válasza:
Elsősorban az a zabvaró egy lány számára ha süt rólad hogy nincs önbizalmad. Legyél már férfi! Ha egy lány szemez veled, menj oda hozzá! Külöben nem szemeznének veled, csak megbámulnánakés elkapnák a tekintetüket ha ránézel...lehet hogy beégsz, de és aztán? Minden nő számára vonzó ha egy férfi határozott...
20/20 anonim válasza:
Kerdezo, miert nem raksz fel kepfeltoltes.hu-ra egy kepet, hatha? A rondasag relativ. A nagy orr is. En szeretem az nagyobb, karakteres orrokat, a karvalyorrokat, stb. :D
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!