Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz az internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz az internetes társkeresés?

Figyelt kérdés

Nemrég elég gyökeresen megváltozott az életem:

-Több év után szakítottam a párommal

-Rájöttem, hogy a "haverok" csak kihasználtak a jóhiszeműségem miatt

-elkezdtem dolgozni a lakhelyemtől elég messze

Ezek miatt a környékemen nem nagyon van társaságom akikkel jöhetnék-mehetnék, egyedül belemenni a nagyvilágba, pedig eléggé sz@r... Elgondolkoztam a netes társkereső oldalakon de én elég szánalmasnak tartom, Ti mit gondoltok róla??

22/f

2012. jún. 18. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Nagyrészt az megy online társkeresőre, akinek a való életben nem jött össze. És ennek ált. oka van, valahol egy kerék mindig hiányzik.

Tisztelet a kivételnek

2012. jún. 18. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Az eddig 2 komolyabb kapcsolatomra ott találtam rá.

23N

2012. jún. 18. 12:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát most eléggé összekuszáltatok már... Az eddzőterem téma annyira nem az én világom, sosem voltam az a kondibajárós típus... Inkább bájkolni járok be pl Miskolcra, az is jó egyedül, de embereket nem nagyon ismerek meg így az a baj.

Ismerkednék csajokkal srácokkal, egy új társaságot szeretnék kiépíteni magam köré...

2012. jún. 18. 12:29
 14/18 anonim ***** válasza:

12:04

aham, szóval te is ezért keresgélsz akkor ott!

2012. jún. 18. 12:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de szerintem jobb, ha minél előbb személyes találkozót beszéltek meg, ne az legyen, hogy emaileztek/chateltek hetekig, már tökre beleéled magad, hogy milyen szép/jó/kedves/okos ez a lány, élőben meg nagy csalódás lesz...

Szóval a netet arra használd, hogy kezdeményezz a lánynál, alapvető dolgokról beszélgessetek kicsit, de utána szerintem térjetek át a személyes randira. Még az is lehet, hogy élőben sokkal jobban bejön a lány. Ha pl. egy diszkóban elkéred a számát, és úgy mentek utána randizni, akkor sem tudsz róla többet az első randi előtt, mintha neten váltanátok pár üzenetet, szóval miért ne?

Vannak normális lányok a társkeresőn, több (szép, csinos, művelt) ismerősöm is ott próbálkozik.

22/F

2012. jún. 18. 12:50
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

Én a myVIP Randin találtam a barátnőmre. :D

2 hétig skypeoltunk, utána találkoztunk. Már több mint 2 éve együtt vagyunk és szeretjük egymást.

Azért egy kicsit én is szégyellem, hogy ott ismertem meg, na de mindegy. Örülök, hogy legalább megismertem valahol.

2012. jún. 18. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:

"Nagyrészt az megy online társkeresőre, akinek a való életben nem jött össze. És ennek ált. oka van, valahol egy kerék mindig hiányzik. "

Hát vagy lehet félénk az illető és online jobban megy az ismerkedés de azonkivül minden ok.Vagy lehet nincs hol ismerkedjen mivel haveri körben mindig ugyanazok vannak.Buliban meg már túl fiatalok neki a csajok...

2012. jún. 18. 15:44
 18/18 anonim ***** válasza:
dehogy gáz.Sőt ebbe a helyzetbe nagyon jó.
2012. jún. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!