Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz az internetes társkeresés?
Nemrég elég gyökeresen megváltozott az életem:
-Több év után szakítottam a párommal
-Rájöttem, hogy a "haverok" csak kihasználtak a jóhiszeműségem miatt
-elkezdtem dolgozni a lakhelyemtől elég messze
Ezek miatt a környékemen nem nagyon van társaságom akikkel jöhetnék-mehetnék, egyedül belemenni a nagyvilágba, pedig eléggé sz@r... Elgondolkoztam a netes társkereső oldalakon de én elég szánalmasnak tartom, Ti mit gondoltok róla??
22/f
Menjünk együtt csajozni, merre dolgozol?
26/f
Tapasztalat: nagyon kicsik az esélyeid találni egy normális lányt, hiába a sokszor több ezres "kínálat"...:(
Viszont meg lehet próbálni (nem "gáz"), de azért ne ettől várd a csodát!
Persze vannak véletlenek...:)
Köszi a válaszokat lehet ráveszem magam ha ennyiőtök szerint nem gáz, a csodákban egy ideje már nem hiszek úgyhogy nagy kopp tuti nem lesz belőle, csak az ismerősök reakciójától félek ha esetleg kitudódik...
Második: Menjünk éd Miskolc környéki vagyok és Debrecen környékén dolgozok, ha erre vagy jártas írj!!! :D
Szerintem nem az hogy gáz, csak veszélyes, mert be lehet hinni sok mindent, ami végül durván nem úgy van. + az ismerkedés rendes menete összekuszálódik. (Én mondjuk elég oldschool felfogású vagyok, ezt meg kell említenem a véleményemhez)
26/F
Én is pont ugyan így jártam... És próbáltam a netes dolgokat is de tök reménytelen de egy próbát megér.
Én úgy foglalom el magam hogy eljárok edzeni ott legalább emberek között vagyok és oda nem gáz ha egyedül megy az ember:)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!