Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak neki facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, de egyszerűen nem tudom mit írjak neki. Légyszíves mellőzétek az idióta válaszokat, ez egy komoly kérdés. 16/f
2012. jún. 17. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hey, I just met you

And this is crazy...

2012. jún. 22. 00:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Ennyit írjak, hogy szia, hogy telik a nyarad? és ebből befog indulni egy beszélgetés?
2012. jún. 30. 23:06
 13/17 Hanariko ***** válasza:
hidd el hogy igen:)
2012. jún. 30. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire lusta, vagy 8000 kérdés van ami ugyanígy szól.
2012. júl. 12. 20:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Többször is próbáltam ráírni, de nem mertem. :(
2012. júl. 12. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem kötelező ráírnod. Ha nem akarsz, akkor ne írj rá. Ne mondd, hogy akarsz, mert akkor a segítségünk nélkül is megtetted volna! Többen jó tippeket adtak, hogy kezdd el, te meg még mindig nem mersz ráírni. Nem tudunk helyetted ráírni! Egyébként tudod mi lesz? Mire végre rászánod magad, hogy ráírj, a félelmed el fog szállni. Utána meg csodálkozol, hogy "emiatt féltem?". Hidd el, sokkal rosszabb, nehezebb elgondolni azt, hogy ráírsz, mint az, hogy valóban meg is teszed. Rajtad áll, mit teszel, vagy mit nem!

Döntsd el, hogy mit akarsz.

2012. júl. 22. 23:16
 17/17 anonim ***** válasza:

A legrosszabb, ami történhet, hogy nem ír vissza.

Én több alkalommal is féltem ráírni fiúkra, de végül rávettem magam. Csak egyszer fordult elő, hogy nem írt vissza a srác, de akkor is azért, mert nem ő volt a gépnél, és ezt később tisztáztuk. Mindegyik ilyen "ráírós" dologból haverság, vagy barátság kerekedett, noha szerelem nem, mert én csak barátságot akartam.:)

19/L

2012. júl. 23. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!