Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki facebookon?
Hey, I just met you
And this is crazy...
Nem kötelező ráírnod. Ha nem akarsz, akkor ne írj rá. Ne mondd, hogy akarsz, mert akkor a segítségünk nélkül is megtetted volna! Többen jó tippeket adtak, hogy kezdd el, te meg még mindig nem mersz ráírni. Nem tudunk helyetted ráírni! Egyébként tudod mi lesz? Mire végre rászánod magad, hogy ráírj, a félelmed el fog szállni. Utána meg csodálkozol, hogy "emiatt féltem?". Hidd el, sokkal rosszabb, nehezebb elgondolni azt, hogy ráírsz, mint az, hogy valóban meg is teszed. Rajtad áll, mit teszel, vagy mit nem!
Döntsd el, hogy mit akarsz.
A legrosszabb, ami történhet, hogy nem ír vissza.
Én több alkalommal is féltem ráírni fiúkra, de végül rávettem magam. Csak egyszer fordult elő, hogy nem írt vissza a srác, de akkor is azért, mert nem ő volt a gépnél, és ezt később tisztáztuk. Mindegyik ilyen "ráírós" dologból haverság, vagy barátság kerekedett, noha szerelem nem, mert én csak barátságot akartam.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!