Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy 16 éves lánynak manapság? Hogyan szerezhetném meg magamnak?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy most van egy 16 éves lány, aki nagyon tetszik nekem és bármi áron megszeretném szerezni magamnak. Először csak szexről volt szó, de most már kezdek mást érezni iránta, azt hiszem beleszeretttem és mindenáron akarom magamnak, barátnőnek.2012. jún. 17. 17:22
1/7 anonim válasza:
Előbb tanítsd meg nekem, hogy hogyan szerezhetek meg magamnak én is egy 16éves csajt csak szexre! :D
16/F
2/7 anonim válasza:
Lányfüggő.
De ami mindig bejön:
-Nézzél ki jól(egytől 10es skálán legalább 1 hetes)
-Legyen valami menő hobbid(pl. snowboard)
-Az se árt,ha van legalább egy kis lóvéd(nem kell sok,csak mondjuk meg tudd hívni valamire,meg izé)
-Legyél határozott,de mégis titokzatos. Keltsd fel az érdeklődését,legyen reád kíváncsi.
-Aztán hagyd egy pár napig a dolgokat,mintha nem lenne semmi.
-Végül vidd el valahová kettesben.(mind1 hova,csak ne mozi,ott nem tudtok beszélgetni)
4/7 Advocatus Diaboli válasza:
Ha ilyen dolgokhoz is segítséget kérsz, mire fogod vinni az életben? Ismerd meg, jöjj rá magadtól.
5/7 A kérdező kommentje:
Megvannak a terveim, de kíváncsi vagyok más véleményére is. Esetleg tapasztalatára, hogy neki mi vált be.
2012. jún. 17. 17:29
6/7 Advocatus Diaboli válasza:
Én szimplán csak vicces és jó fej voltam. Semmi különös, de az én barátnőm 17 volt amikor összejöttünk. Nem tudom mennyit számít.
7/7 anonim válasza:
1es válaszoló hidd el nem olyan nehéz 16 éves csajt találni csak szexre. a bökkenő annyi, hogy a legtöbb nem hirdeti :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!