Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok-e még ilyen lányt manapság?
vannak még ilyen lányok hidd el, igaz nem sok maradt az ilyen természű csajokból,de vannak igen csak keresni kell.
2012. jún. 14. 21:33
Ilyen vagyok, de van pasim
19/L
2012. jún. 14. 21:33
"igaz nem sok maradt az ilyen természű csajokból"
Ezeket a baromságokat honnan veszitek?
2012. jún. 14. 21:35
Sok ilyen lány van még, csak ne bélyegzz meg rögtön senkit. Pl: sexy csaj--> "biztos csak a pénzre hajt"
18/L
2012. jún. 14. 21:36
Én pl pontosan ilyen vagyok :D Csak nekem van pasim ^^ Sajna kevés ilyen lány van már. Mindenki bulizni akar meg hetente új pasival járni : / Ez a mai világ :( De azért szerintem találsz magadnak valakit aki szívesen van veled egész nap :) De azért egy jó tanács, egy idő után nem jó ha mindig együtt vagytok, nem azért mert megunjátok egymást, csak miatta a haverjaiddal már nem tartanád a kapcsolatot. És ha a csajnak bármi programja lenne, te alig akarnád elengedni, és szét unnád magad otthon egyedül :(. Velem is ez a helyzet. Barátom dolgozni fog egész nyáron. Szóval csak azért kelek fel hogy leülhessek a gép elé és kockulhassak amíg kb ki nem folyik a szemem :((
2012. jún. 14. 21:39
Én az vagyok,igen...Az exem szerint idióta,b@rom,pontagyú,beteges.Mást sem érdeklek egyébként,nem csak őt,túl ragaszkodó vagyok,és túlzottan szeretek.Állítólag.A külvilág átnéz rajtam.Az emberek szeretnek,mosolygok,küzdök,de minél több szeretet van bennem,annál többen megsebeznek.Ezek után köszönöm,nem kell a kapcsolatosdi.
2012. jún. 14. 21:40
7/16 A kérdező kommentje:
Az a legfájóbb, hogy akárhány ilyen szeretnivaló lányt találtam, kivétel nélkül mind kapcsolatban volt.
És 6-os ezt úgy érted, hogy pl barátokat se érdekled? Mert feltételezem te most párkapcsolatra is gondolsz. Persze az is kellemetlen, csak úgy kérdezem.
De egyébként meg, óvatosnak kell lenni.. sajnos, mármint tök jó hogy szeretsz meg minden, de hát ezzel számolni kell. Persze ezt nem feltétlen te irányítod, kit szeretsz kit nem csak azért valamennyire lehet.
2012. jún. 14. 21:53
AZ én barátnőm mindig velem akart lenni, de csak hétvégeken találkozhattunk. Néhány hete szakdolgozatot kellett írnom, és 1 hétvégén nem tudtunk találkozni, ő elment bulizni, és be is pasizott, aki miatt el is hagyott. Nem biztos hogy az ilyen lány a legjobb
2012. jún. 14. 22:00
Igen, még léteznek. Én vagyok az élő példa rá :D Ráadásul pasim sincs, kb 3 hete szakítottunk...
Szerintem csak szerencse kérdése, hogy olyat fogsz-e ki, aki ugyanennyire igényli az összebújást. Ne ítélj külső alapján! Bár tény, hogy az önbizalomhiányos, szerény lányok nagyobb valószínűséggel lesznek hálásak, hogy van valakijük... :)
2012. jún. 14. 22:14
Kapcsolódó kérdések: