Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolja manapság minden fiú úgy, hogy a lányoknak kell kezdeményezniük?
Lány kezdemènyez:járni kezdenek-90%,a maradék 10% visszaküldi és kész
Fiú kezdemènyez:ha visszautasítják,azt nagyon durván teszik..kiröhögik még hónapokkal utána is.Haveromat nagyon kicsinálták:((
Elkényelmesítették őket, meg "egyenjogúság" van amikor én nem kértem belőle...
21/N
Engem már szólított le több lány is. Én is több lányt leszólítottam. Volt itt is-ott is elutasítás. Nem gondolom, hogy a lányok kell kezdeményezzenek, de ettől függetlenül jó érzéssel tölt el, hogy nem vagyok akkora sz.rdarab... :)
A másik: miért kell általánosítani? Nap mint nap hány srác kezdeményez a csajoknál? Ha mindenki egyformán gondolná, akkor senki nem kezdeményezze? Miért tesz fel itt mindenki h.lye kérdéseket (jé... Nem is mindenki). Miért trollkodik az összes válaszoló?? (jé nem is trollkodik az összes válaszoló) Miért ribi az összes csaj és miért flegmák? (jé nem is az összes csaj az...) Miért bunkó az összes srác??? (jé nem is mind az) Miért vagyok feszült????? (jé nem is vagyok az)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!