Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy szegény, munkanélküli, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szegény, munkanélküli, de annál nagyobb szívű aranyosnak tartott srác mennyire esélyes így jelenleg a lányoknál?

Figyelt kérdés

2012. jún. 15. 13:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
szia szerintem semmi sincs hiszen anyagi világot élünk mindenhez pénz kell ! pl el hívod randizni a lányt és egy kólára se tudod meghívni na ez sajnos elég nagy gáz! sajna nekem sok barátnő jelölt elúszott e miatt nem volt pénzem a randira :(
2012. jún. 15. 14:33
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy ha nincs munkád, nincs kocsid, akkor már máshogy tekint rád a nők nagy része. Nagyon sok nő el van kényelmesedve, és ha messze laksz tőle, és randi után nem viszed haza kocsival, akkor nem lesz hosszú életű a dolog. Sajnos.
2012. jún. 15. 14:34
 23/31 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom egyébként, tényleg kínos, hogy most még egy randira sem tudnám meghívni semmire sem, még magamnak sem tudnék fizetni, nem hogy neki.
2012. jún. 15. 14:34
 24/31 anonim ***** válasza:
szerintem meg a nagy Ő majd úgy fog szeretni ahogy vagy pénzzel v anélkül :) a lényeg a szerelem és nem a pénz,luxus autó,3 emeletes lakóház stb.
2012. jún. 15. 14:38
 25/31 anonim ***** válasza:
max azt tudod csinálni hogy kérsz valakitől kölcsön aztán ha el állsz dolgozni megadod! vagy találj munkát és utána csajozz!
2012. jún. 15. 14:40
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden randihoz kell pénz ám :)

Amikor én középiskolás voltam se a srácnak se nekem nem volt keresetünk, zsebpénzünk. Jééé, mégis tudtunk találkozgatni, sétáltunk (pl Margit sziget, Kopaszi gát- Bp.)És vagy volt nálunk valami tea vagy ilyesmi amit otthonról hoztunk vagy nem. És beszélgettünk. Szerintem egymás megismerése a randi lényege, az meg tökéletesen megy pénz nélkül is.

Lehet romantikus az elgondolás de nálam bevált.

30 vagyok, nő

2012. jún. 15. 14:51
 27/31 anonim ***** válasza:
Nincs esélyed pénz nélkül egyetlen nőnél sem!
2012. jún. 15. 16:36
 28/31 anonim ***** válasza:
Szerintem van.:) Nem mindenki azt nézi hogy mennyi pénzed van...És ha meg éppen munkát keresel akkor bármikor lehet már állásod..::)
2012. jún. 18. 10:41
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Na ne már, ne szédítsetek... mindenki jön itt a ribancokkal, akiknek csak a luxus kell, meg a bmw, de sajna a munkanélküliség nem csak a luxus hiányáról szól.

Egyébként ez a "de annál nagyobb szívű aranyosnak tartott srác" nagyon szubjektív. A pasim is ilyeneket gondol magáról, közben meg...

Én ezek szerint nem tartoztam anno a ribanc kategóriába, mert annyira elő tudta adni magát, hogy ő így meg úgy munkát keres, meg milyen sikeres volt eddig és különben is rendkívüli személyiség, és minden jó lesz... aztán pár hét és jött az, hogy "nem tudok lemenni hozzád, mert nincs pénzem vonatjegyre", "maradjunk itthon, mert egy fagyira sincs pénzem", és ez hosszú hónapok óta így megy. Most abba ne menjünk bele, hogy mennyire tehet róla, mert nem nagyon látom a küzdést. Ha most otthagynám, mert teszem azt én szeretnék még ebben az életben családot alapítani, akkor pénzéhes ribanc lennék?

2012. jún. 24. 00:59
 30/31 anonim ***** válasza:
utolsó! hagyd ott a francba a pasit. egy olyan férfi, aki nem küzd azért, hogy jobb legyen a helyzete az nem érdemel meg egy nőt! az, hogy valakinek ideiglenesen nincs munkája, de keres vagy az, hogy valaki egy lusta disznó, az két teljesen különböző dolog.
2012. jún. 24. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!