Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szegény, munkanélküli, de annál nagyobb szívű aranyosnak tartott srác mennyire esélyes így jelenleg a lányoknál?
Nem minden randihoz kell pénz ám :)
Amikor én középiskolás voltam se a srácnak se nekem nem volt keresetünk, zsebpénzünk. Jééé, mégis tudtunk találkozgatni, sétáltunk (pl Margit sziget, Kopaszi gát- Bp.)És vagy volt nálunk valami tea vagy ilyesmi amit otthonról hoztunk vagy nem. És beszélgettünk. Szerintem egymás megismerése a randi lényege, az meg tökéletesen megy pénz nélkül is.
Lehet romantikus az elgondolás de nálam bevált.
30 vagyok, nő
Na ne már, ne szédítsetek... mindenki jön itt a ribancokkal, akiknek csak a luxus kell, meg a bmw, de sajna a munkanélküliség nem csak a luxus hiányáról szól.
Egyébként ez a "de annál nagyobb szívű aranyosnak tartott srác" nagyon szubjektív. A pasim is ilyeneket gondol magáról, közben meg...
Én ezek szerint nem tartoztam anno a ribanc kategóriába, mert annyira elő tudta adni magát, hogy ő így meg úgy munkát keres, meg milyen sikeres volt eddig és különben is rendkívüli személyiség, és minden jó lesz... aztán pár hét és jött az, hogy "nem tudok lemenni hozzád, mert nincs pénzem vonatjegyre", "maradjunk itthon, mert egy fagyira sincs pénzem", és ez hosszú hónapok óta így megy. Most abba ne menjünk bele, hogy mennyire tehet róla, mert nem nagyon látom a küzdést. Ha most otthagynám, mert teszem azt én szeretnék még ebben az életben családot alapítani, akkor pénzéhes ribanc lennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!