Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te sem randiznál velem? Nagyobb képet küldök privátban!
Már komolyan nem tudok mást kitalálni, ezért gondoltam ezt is kipróbálom...ki tudja?!
hajad hova lett?
csináld meg olyan tarélyosra, hogy középen több van :D
az a raj mostanság... :)
F18
Bocsi, de nem érdekel mi a divat mostanság! Sosem követtem semmilyen divatot, és ezután sem fogok...meg am. sem áll jól a hosszabb haj..tapasztalat...
Ja és ha így nem kellek valakinek, úgy sem fogok!
De azért köszi a "tanácsot"! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért ezután is jöhet még! :P
A belsőmön talán tényleg annyit kéne "dolgozni" még, hogy kicsit jobb kedvem legyen...hát megpróbálom kicsit pozitívabban nézni a dolgokat! :)
Én fiú vagyok (nem meleg!)
De hidd el, nálad csúnyább pasiknak is van, tök normális csaja, a probléma szerintem az önbizalmaddal van, tehát ha tetszik is valaki félsz oda menni, vagy egyszerűen túlságosan elfoglalt vagy, de az is lehet hogy olyan helyen laksz vagy dolgozol ahol szinte nem is látsz csajokat..... fel a fejjel!
Ha nem lennék foglalt... :D
Amúgy nekem meg te nem adnál esélyt. :D
10:50 voltam, nézd meg ezt a videót
nem muszáj bekajálnod, de a pozitív gondolkodásra jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!