Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te sem randiznál velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te sem randiznál velem? Nagyobb képet küldök privátban!

Figyelt kérdés

Már komolyan nem tudok mást kitalálni, ezért gondoltam ezt is kipróbálom...ki tudja?!

[link]

2012. máj. 28. 10:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10:35 "Nem vagy gáz, ha a lányomat hajtanád, nem zavarnálak el..."

Hol a lányod? Had lám, had hajtsak rá...:P

Csak viccelek...vagy mégsem? :)

2012. máj. 28. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem javaslom az agyatlan divatkövetést, de azért érdekes, hogy felteszel egy ilyen kérdést, azt utána gyakorlatilag közlöd, hogy nem érdekel mások véleménye ami alapján ugye többnyire összeáll a "divat".

Egyébként srácként mondom, hogy nincs különösebben baj a fejeddel. Savanyú képet vágsz, vöröses fehér bőröd van és szemüveget hordasz. Ha ezeken változtatsz (mondjuk, ha megoldható, akkor kontaktlencse, több napozás a leégést kerülve, több önbizalom), akkor kategóriákkal feljebb sorolhatod magad.

2012. máj. 30. 10:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, igyekszem azért kicsit változni!
2012. máj. 30. 10:11
 14/15 anonim válasza:
Aztmondom ne érdekeljen, hogy nézel ki csak a belső. Tudom ez a mai időkben eléggé elfelejtődött és már lejárt szöveg, de igaz! Hosszútávú kapcsolatnál csak a belső számít!!!
2012. máj. 30. 11:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen, én eddig is a belsőre mentem úgy igazán, persze a külső is fontos, de azért idővel a másod-harmad-negyedrendűvé válik. Legalábbis így kéne.

Am. mégsem volt ez annyira h*lye ötlet, már van is egy kedves lány, akivel elkezdtünk úgymond ismerkedni, persze még nagyon az eleje ez mindennek...de kezdetnek nem rossz! :)

2012. máj. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!