Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te sem randiznál velem? Nagyobb képet küldök privátban!
Már komolyan nem tudok mást kitalálni, ezért gondoltam ezt is kipróbálom...ki tudja?!
10:35 "Nem vagy gáz, ha a lányomat hajtanád, nem zavarnálak el..."
Hol a lányod? Had lám, had hajtsak rá...:P
Csak viccelek...vagy mégsem? :)
Nem javaslom az agyatlan divatkövetést, de azért érdekes, hogy felteszel egy ilyen kérdést, azt utána gyakorlatilag közlöd, hogy nem érdekel mások véleménye ami alapján ugye többnyire összeáll a "divat".
Egyébként srácként mondom, hogy nincs különösebben baj a fejeddel. Savanyú képet vágsz, vöröses fehér bőröd van és szemüveget hordasz. Ha ezeken változtatsz (mondjuk, ha megoldható, akkor kontaktlencse, több napozás a leégést kerülve, több önbizalom), akkor kategóriákkal feljebb sorolhatod magad.
Igen, én eddig is a belsőre mentem úgy igazán, persze a külső is fontos, de azért idővel a másod-harmad-negyedrendűvé válik. Legalábbis így kéne.
Am. mégsem volt ez annyira h*lye ötlet, már van is egy kedves lány, akivel elkezdtünk úgymond ismerkedni, persze még nagyon az eleje ez mindennek...de kezdetnek nem rossz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!