Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csajozzak buliban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak buliban?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék...
2012. jún. 13. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
jó a csöcsöd kő kóla...?
2012. jún. 13. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
*headdesk*
2012. jún. 13. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
vegyél piát a csajnak, aki bejön. valami drágát vagy menőt, koktélt. ezzel kicsit leveszed a lábáról, utána meg dumálj neki szépeket meg dícsérgesd, de ne nagyon, kicsit piszkáld meg és voilá!
2012. jún. 13. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy!

Menj el, ne készül túlságosan, érezd jól magad és ezt lássák rajtad.

Ha görcsölsz és "csajozol" akkor nem lesz semmi, de ha lesz@rod, tuti lesz valaki aki rádmosolyog vagy odamegy hozzád táncolni.

Én így nyomom és nem panaszkodhatok, pedig még ronda is vagyok.

2012. jún. 13. 21:49
 6/9 anonim válasza:
A "Szia Cica, van gazdád?" és ehhez hasonló tirpák megnyilvánulások nagyon ritkán jönnek be. A legjobb csajozós duma: Mi a helyzet? - és egy megnyerő mosoly. Na persze ahhoz megnyerőnek kell lenni. Ami nem feltétlenül jelent jó külsőt, sokkal inkább jó kisugárzást.
2012. jún. 13. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha csajozni akarok buliban, akkor mindig egyedül megyek,soha haverokkal,mert csak rontanák az esélyeimet. Mikor bemegyek,először körbe járok és szimpatikus csajokkal elkezdek dumálni. Bármilyen f@szságról lehet dumálni, a lényeg, hogy magabiztosságot kell sugallni. Mikor már annál a résznél tartok, hogy lépne kéne valamit, akkor egyszerűen ott hagyom és valaki mással kezdek el beszélgetni. Majd kikérek magamnak egy piát, és leülök egy asztalhoz és várok. Ha szembe jön egy csaj,akivel már az nap dumáltam, akkor elég mosolyogni vagy esetleg ülve leszólítani. 70% hogy le fog ülni az asztalomhoz.

1. hacsak szimplán külsőre szimpatikus vagyok neki, már azért le fog ülni

2. azért mert ha egyedül van és korábban jót beszélgettünk,akkor akkor is hasonlót vár

3. ha már javában megy a buli,akkor nem valami sok üres asztal van

Tökmindegy, hogy miért ül le, csak üljön le. Onnantól már folyamatos a kontakt, lehet építgetni a dolgot, egy pia meghívással vagy egy táncra hívással, vagy akármivel.

Nekem ez a módszer 1000x jobban bejött,mint amit a többség csinál, hogy tánc közben odadörgöli a farkát a csaj seggéhez, aztán valami.

2012. jún. 13. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:

legyél részeg

19/f

2014. júl. 24. 16:33
 9/9 anonim válasza:

utolsó!

legnagyobb igazság ;)

2016. aug. 1. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!