Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csajozzak a discoban?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok valami bunko menogyerek de mostmar jolenne egy baratno! Ezert discoban szeretnek valamit osszehozni kitudja egy kis pia csodakat muvelne... A kerdes hogy discoba hogy megy a csajozas? Ha valaki tetszik csak ugy odamegyek tancolni eloszor beszelgetek vele es aztan tanc vagy hogy mukodik? Ja es tancnal ha simulas van az nem gaz ha all a bre? :D koszi a valaszokat!
18/F
2012. jún. 5. 22:26
1/18 anonim válasza:
hívd meg egy italra, táncikálj, majd alakul. minden szitu más
2/18 anonim válasza:
Ne így álj neki :( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__30..
3/18 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a valaszokat! Egyeb otletek?
2012. jún. 5. 22:35
4/18 anonim válasza:
Ha megtetszik egy lány, és egyedül van, (tudom ez szinte lehetetlen) akkor menj oda hozzá, elegyedj vele beszédbe, mutatkozz be (először még a keresztnevedbe, ne légy talpig úriember hogy megmondod neki a teljes nevét) légy közvetlen, hívd meg egy italra, beszélgess vele 10-15 percig, aztán hívd táncolni. :)
5/18 anonim válasza:
Jaj. Azt akartam írni hogy először is a keresztneveddel mutatkozz be ne rögtön a teljes neved mond.
6/18 anonim válasza:
ha simulás van és nem áll a bré, na AZ a gáz.
7/18 A kérdező kommentje:
Koszonom megprobalok mindenkeppen osszehozni valamit! Es ha nincs egyedul a lany akkor mi a teendo?
2012. jún. 5. 22:40
8/18 anonim válasza:
"Szia Robi vagyok ...jegyezd meg mert egész éjszaka ezt a nevet fogod sikoltozni" ...aztán elvigyorodsz és közlöd, hogy bocsi, de most csak ez a duma jutott az eszedbe, viszont most már szeretnéd tudni te is az ő nevét. Ha megmondja, mondj valami szépet arra is. Pl. azt, hogy gyönyörű név, akárcsak a gazdája. Lényeg, hogy laza legyél és vicces. Na és persze szórd a bókokat
9/18 anonim válasza:
szerintem discoban a legegyszerűbb csajozni megiszol egy pár felest és tuti hogy fel tudsz szedin valakit még ha nem is vagy egy álom pasi :DDD
10/18 anonim válasza:
Igyál, de ne legyél tökrészeg. Csak annyit, amitől kellően laza és szórakoztató leszel. A többi megy magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!