Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyembe? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megismertem egy csajt a sulimban,akivel már találkozgatok.Nagyon tetszik nekem meg én is neki,mert mindig amikor találkozunk nagyon mosolyog rám meg mindig megvan a közös témánk.Az utobbi napokban már kicsit eltávolodtunk egymástól sajnos,mert túl sokat dolgozik és a fönöke nem ad szabadnapot.Arra is gondoltam már,hogy lehet kitalál dolgokat,de nem.A múltor felhoztam neki,hogy ha nem akar találkozni mondja meg öszintén és hagyuk a dolgokat.Erre meg ő teljesen katarzisba esett,hogy miért találgatok ki ilyen dolgokat,amikor egyáltalán nem igaz.Múlt héten láttam őt utoljára és már nagyon híányzik,de kezd ugymond kihalni belölem a remény....Szeretnék tanácsot kérni töletek mit tegyek,mert nehezen birom,hogy nem láthatom.2012. jún. 12. 20:00
1/2 anonim válasza:
Egy jól bevált módszert tudok neked ajánlani!
Mikor legközelebb találkozol vele határozottan, bátran, tágra nyílt pupillákkal nézz a szemébe és mond ki amit érzel Pl.: Szeretlek!! (2-2.5s hatásszünet) Mindig te jársz a fejemben! Nem akartalak megbántani a múltkor (0.5 h.sz.) csak hülye voltam, elvesztettem a fejem, ne haragudj!
- és a többi majd jön magától. Ez csak egy példa volt bár kicsit érzelgős lett... A lányoknál mindig fontos hogy lássanak rajtad bűntudatot akkor is ha nem tettél semmit.
Én ezt tudtam ajánlani. Remélem segítettem :)
jah és ha nem lenne belöle semmi akkor lépj tovább!
Majd pm-ezz hogy mi lett!
2/2 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam csak kicsit tartok,mit fog rá válaszolni...de igazad van ! legalább megtudom mik a szándékai :)
2012. jún. 13. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!