Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Könnyűvérű a csaj! Döntő ok?
Lenne egy csaj aki bejön nekem, párszor találkoztunk kedves aranyos kicsit azért úgy viselkedik hogy tudja magáról hogy jó csaj de nem vészes.
Nos sajnos 1-2 ismerősöm kiábrándított hogy ez a csaj elé könnyen kapható, szeret a pénzre menni stb stb.
Nekem sokadik casj után ő fogott meg végre és teljesen lelomboz a hír. A viselkedéséből számítani lehetett hogy kicsit kelleti magát stb, de hogy ennyire.
Nem tudom mi legyen? Ti esetleg adnátok neki esélyt vagy igy már alapból bukó a dolog?
Olyan jól elvagyok vele úgy viselkedünk egymással mintha tök rég ismernénk egymást közbe párszor találkoztunk csak. Lehet ez is trükk?
Elég érdekes helyzet sok mindent tapasztaltam már de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Igaz engem pénzbe nehéz lehúzni nem mert sóher vagyok hanem szimplán józan eszű.
Ti mit tennétek?
F22 L19
1) nem tud anyagilag kihasználni ha te nem hívod meg semmire/nem veszel meg neki mindent ami megtetszik
2) ha r.bi (és ezt úgy derítheted ki hogy megismered) akkor is, mi vesztenivalód? max. nem komoly dolgot tervezel vele, csak szimpla szexkapcsolatot
az meg kinek fáj? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!