Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány és nagyon tetszik. Mit tegyek? (bővebben lent)
Szóval tetszik nekem egy lány, de nem tudom, hogy én bejövök-e neki. Elhívnám beszélgetni meg minden, csak nem tudom, hogy hogyan szólítsam meg, mert nem tudom a nevét, meg a korát se tudom, csak azt, hogy hol lakik és csak úgy futólag tudtunk szemkontaktust alakítani. Az lenne a kérdés, hogy hogy tudnám elhívni beszélni??
Én 16/F Ő ??/L
Előre is köszi a segítséget. :)
Rendben :)
Köszi :)
a mozis ötlet nagyon jó :)
de szerintem akár össze is szedheted az úriember mivoltod, odaállsz, bemutatkozol, és valami beszélgetésbe kezdesz vele :) például, hogy hogy hívják, hova jár suliba.. ilyenek. ismerkedj meg vele, és ha szimpi, mondd neki a végén, hogy szívesen elhívnád valahova. Valamelyik kérdezőnek ajánlottam egy jó helyet. Budapestiek vagytok?
Micsoda véletlen :D én is Érdi vagyok ^^
Hát mivel itt túl sok lehetőség nem nagyon van, ezért Budapesten érdemes próbálkozni valami jóval :) például a Móriczon van egy Vörös Oroszlán nevű kellemes kis teaház, én mindig oda vittem a lányokat :) ott jól lehet bezsélgetni, mert van még egy ilyen párnázott kis kuckó is ^^ de akár -reklám helye- törökbálinton tudok ajánlani egy lovardát, bár az kezdésnek igencsak meglepő lenne.. márminthogy "eljönnél velem lovagolni?" :D mindenesetre a mozi az azért nem jó, mert nem tudtok beszélgetni.. Tudni tudtok, csak nem fognak szeretni benneteket. Esetleg a liget, vagy valami étterem. Meglepő, de nagyon sok lánynak bejön ha elhívják étterembe randizni, vagy csak ismerkedni. A mostani fiúk annyira félénkek, és "nyámnyilák", hogy aki egyáltalán meri őket elhívni, az eleve egy nagy eséllyel indul. Legyél férfias :) tapasztalataim alapján, az igen kelendő hölgyek terén :)
Ez a csomagküldés kicsit pszichopatás:D Mert ugyebár tök ismeretlen lányról úgy tudod kieríteni, hogy hol lakik ha követed. Na most az nem olyan egyszerű, mint a filmekben. Ha lebuksz közben az gáz:D Ha odasettenkedsz az ajtóhoz, hogy leolvasd a nevét (vagy legalább a családnevét), akkor tuti ebben a pillanatban fog kilépni az ajtón, Kérdező meg találhatja ki a mesét, hogy kiesett a kontaktlencséje meg ilyenek, ki hiszi el??:D:D Nincs mese, meg kell szólítanod, olyan dumával amit a helyzet ad.
Pl egyszer mentem busszal, ajtónál csini csaj, b'aszott nagy táskával, alig tudta lecipelni. Nagyon messze voltam még a saját megállómtól, de mondom egy életem egy halálom. Leszálltam utána és megkérdeztem segíthetek-e cipelni. Azt az örömöt a részéről!:D Így rögtön meg is tudtam, hol lakik.
Nálad is akármi lehet. Meglátsz nála egy könyvet, legyen az akármi. Pl ha matekkönyv, akkor odamész megszólítod, hogy jaj látom itt a matekkönyvet a kezedben, remélem ez azt jelenti jó vagy belőle, szóval ha volna másfél órád, segítenél nekem megoldani egy feladatot? Cserébe fel tudok ajánlani egy kv-t és/vagy üdítőt az xy kávézóban magyarázás közben:)
Találj ki valamit, vagy máshogy mondom: ha amikor látod, eszedbe jut valami jó ürügy, azonnal menj oda.
Köszi a válaszokat :)
Az a baj, hogy tudom, hogy hol lakik pontosan, csak az a ház egy kertes ház. Néha látom csak, de akkor is kint a kertben. Ilyenkor általában a kaputól kicsit messzebb szokott lenni. Ez lenne az egyetlen megoldás, hogy beszélni tudjak Vele, de nem tudom, hogy hogyan szólítsam meg. Így csak nem állíthatok oda: "Szia! Idejönnél, hogy beszéljünk?". Valami ötletetek van erre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!