Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy ilyen orrú srácnak? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nos eléggé ritka és fura formájú orrom van fehér ember létemre. Inkább széles, krumpliféle és emiatt mindig is csúnyának éreztem magam. Testalkatra is ilyen kisfiús, alacsony, vékony vagyok, szálkás izomzattal.
Csak, hogy képpel is eltudjátok képzelni: szinte megszólalásig hasonlít az orrom a Lost Charlie-jáéhoz.
2012. jún. 11. 02:12
11/16 anonim válasza:
Nem gáz, ha a f@szodtól lett ilyen.
:-D
A homlokod is lapos?
12/16 anonim válasza:
nem szép ez az orr, de ha egyébként tetszik nincs vele semmi baj
13/16 anonim válasza:
ez az orr inkább érdekes, esetleg az adott színészen az arcával kontrasztot ad, érdekesen, karakteresen néz ki, de azt nem mondanám, hogy szép
ha úgy nézel ki, mint a színész, akit linkeltél, akkor nincs veled sok baj, ha minden más rendben van rajtad, akkor egy ilyen furcsa, turcsi orr, disznó orr nem sokat számít
de ahhoz minden másnak rendben kell lenni rajtad
14/16 anonim válasza:
szerintem aranyos egyáltalán nem ronda!!:))
15/16 anonim válasza:
orr mániás vagyok,és bocs,de nem jön be.nálam ez már a krumplis zsák-kategóriába esik. (18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!