Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Killerdecsy kérdése:
Hogyan tudnék becsajozni? (hülyeségeket, meg olyanokat, hogy még inkább a leckédet ird, ne irjatok) 13f
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 20:43
21/29 anonim válasza:
Majd kisebb lesz... ha nem fárasztod itt az agyunkat a hülye kérdéseiddel és a még fárasztóbb válaszaiddal... ink. jobban teszed ha tényleg mész aludni........ -.-
22/29 anonim válasza:
teljes mértékben egyet értek az előzővel.
23/29 A kérdező kommentje:
Hát láccik,hogy a melegek egyetértenek
2012. jún. 14. 20:43
24/29 anonim válasza:
Hát igen, mikor már nincs jobb akkor jön az alaptalan rágalmazás. De mit is vár az ember egy 13 évestől...
25/29 anonim válasza:
Te akarsz csajozni, aki úgy írod a látszik-ot hogy láccik? :D Ennél b.uzisabb nincs is kisfiam! :P
26/29 anonim válasza:
Előző, ne süllyedj le az ő szintjére. ;)
28/29 anonim válasza:
(Én vagyok az "édes szívem" író!) És még is miből gondolod h, meleg vagyok.... x''D Egyáltalán azt hogy férfi??? Mert a meleg szót csak a férfiakra használjuk! Ügye te is látod hogy amint megszólalsz egyre kínosabb és kínosabb helyzetbe hozod magad?? Én betiltanám hogy kiskorúak legyenek fent ez az oldalon mert ha fent vannak akkor annak ez lesz a következménye..... Baromságot kérdezel,baromságokat válaszolsz, és mikor már nem tudsz mondani semmi értékelhető választ, akkor jön az a szöveg hogy:"-Biztos meleg vagy!" Vagy bármi mást amivel még azt hiszed TALÁN igazad lehet..... De ezt most nagyon benézted! Én azt ajánlanám inkább ne szólalj meg mert szinte minden szavadon csak röhögni lehet.... xD Ja és még egy tanács: ELŐSZÖR NŐJ FEL, CSAK UTÁNA JÁRJON AZ ESZED A KIS LÁNYOKON! 3 ÉV MÚLVA MÉG VISSZA TÉRÜNK ERRE. Most még is hány éves KIS LÁNNYAL akarnál össze jönni? Egy 10 évessel?? x"D Ne már..... annak még melle sincs...... xDD
29/29 anonim válasza:
Előző vagyok. Na mi van?? Erre már nem olyan nagy a szád???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!