Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 15 éves vagyok és még nemvolt barátnőm és nem csókolóztam?
Ó Istenem... hát hová süllyed ez a világ?:)) A kislányok már 10 éves korukban vesztik el a szüzességüket és 13 évesen azzal büszkélkednek, hogy hány pasijuk volt. Biztosan nagyon mélyenszántó és érzelemdús kapcsolat volt valamennyi. Nemde?
A kérdésre válaszolva pedig, egyáltalán nem gáz, inkább ilyet kérdezni az... :) Ha még nem találtad meg azt, aki neked szimpatikus és akit tudnál szeretni (megcsókolni), akkor minek erőltetni? Ilyen korban még a legtöbb egymással "járást" csak a kiváncsiság vezérli, nem az érzelmek.
te kedves drága aranyos 13 éves ribanc!
azért mert a 2. hozzászólásodban már kicsit emberibb hangon beszéltél attól még elég bunkó dolog hogy így leszólod őket, akikkel egyébként teljesen egyetértek, ugyanis 14-majdnem 15 éves vagyok, és csak 1.ben volt barátnőm, de az olyan is volt(babaszerelem)
és engem is eléggé zavar hogy sajna úgy vettem észre hogy :depresszós szöveg következik: nem érdeklek senkit, de hát ez van remélem majd találok valakit énis magamnak
és csak így tovább kedves ribanc ha így folytatod bekerülhetsz a rekordok könyvébe mint a "legfiatalabb kurva" sok sikert!
De idegesítő az a 13 éves!
kis butus! szerintem csak kihasználtak téged a pasik, de csúnyán, legalább is ha tovább is mentetek...=(
egyébként a fiúk később érnek, és az se baj, ha nem a legcsúnyább, legigénytelenebb csajjal smároltok elősször, szal inkább várjatok vmi szép lányra!!
én is 15 vagyok és én is ebben a cipőben vagyok , nem gáz , legalább mi a majdnem nagyőt találjuk meg xD
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!