Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 15 éves vagyok és még nemvolt barátnőm és nem csókolóztam?
az előttem szóló egy büdös kis ribanc. jó nagy kurva lesz belőled. hogy szólhatsz így le egy fiút? 13 éves kislány létedre? fogd vissza magad, jó?
te pedig ne aggódj. egyáltalán nem gáz. én 16 éves lány vagyok, az első csókomat úgy kaptam, hogy megbántam, hogy engedtem. átvert a pasi elég rendesen, még jó, hogy mást nem engedtem neki, akkor elég nagyon csalódtam az emberekben rajta keresztül. szerencsére nagyon hamar vége lett a dolognak, már utólag én is így gondolom, akkor nagyon bántott. most van egy féléves kapcsolatom. hidd el, sokkal jobb, hogyha kölcösnös szerelemben törétnik meg, mint csak úgy, divatból. egy lány majd örülni fog neked, ha te leszel neki az első minden téren, hidd el.
és ehhez az előttem szólóhoz még annyit, hogy 13 évesen mennyire volt "jó hosszú" egy kapcsolatod? 2 hónap? röhögnöm kell. te vagy eltévedve kislány. a fiúk amúgy is később érnek, és ez nem bántás. te meg undorító vagy, hogy így leszólsz valakit.
köszöntem a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!