Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire 'gáz' lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire 'gáz' lennék?

Figyelt kérdés

Szimplán azért érdekelne, mert bármennyire is próbálkozom, még itt is, senkinek sem kellek, még csak egy találkozóra sem! :(

Tudom, kismillió ilyen nyavalygós kérdés volt már, meg ez nem férfias, csak már nem tudok mit kitalálni, hogy végre valakinek elég jó legyek!

Ha képet kértek, légyszi csak lányok kérjenek, mert elegem van a magukat lányoknak kiadó pasikból! Köszi!

2012. jún. 9. 15:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Elfogadnék egy képet, de nem kérek, mert szerintem nem a külső a leglényegesebb.

De a mostani lányoknak csak ez számít. Ha nem vagy adonisz, akkor nem kellesz. Akkor sem, ha a belső tulajdonságaid 10/10. Sajnos.

Persze vannak normális lányok, de azok nem is igazán próbálkoznak, mert nem nagyon van önbizamuk, meg úgy érzik, hogy ezekkel a "fullos" csajokkal nem vennék fel a versenyt, és bár minden fiú ennek az ellentét vallja, mégis mindenki egy vékony, buta plázacicával van.

Tisztelet a ...!

2012. jún. 9. 15:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, előbb meg kellene találnod önmagad és csak utána próbálkozni! Amíg nem vagy egész és nem vagy önmagad, addig nehezen fog menni. Ajánlom, hogy ezt beszéld meg a barátaiddal és kérj tőlük segítséget. Esetleg ha van lány barátod, ő tudna neked segíteni.
2012. jún. 9. 15:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Talán tényleg az a baj, hogy túlságosan is eröltetem magam, mint amit a 15:28-as mond: "Van olyan érzésem hogy túlságosan erőlteted magad,ami egyáltalán nem jó." ???
2012. jún. 9. 15:38
 14/21 A kérdező kommentje:

ma 15:38

Az a gond, hogy barátokban nem igen bővelkedem, csak egyvalaki /lány/ van akiben megbízom, és ő tőle is kaptam már sokféle tanácsot, de valahogy mindig elszúrok valamit!

2012. jún. 9. 15:41
 15/21 A kérdező kommentje:

ma 15:37

"Persze vannak normális lányok, de azok nem is igazán próbálkoznak, mert nem nagyon van önbizamuk, meg úgy érzik, hogy ezekkel a "fullos" csajokkal nem vennék fel a versenyt, és bár minden fiú ennek az ellentét vallja, mégis mindenki egy vékony, buta plázacicával van.

Tisztelet a ...!"

De jó lenne ha már egy ilyen csajt találnék! Megmutatnám neki, hogy van olyan értékes, sőt még sokkal értékesebb mint azok a plázacicusok!!!

2012. jún. 9. 15:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyj fel egy időre a társkereséssel! Én eddig mindig akkor találtam meg a párom, amikor már nem kerestem.
2012. jún. 9. 15:46
 17/21 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg ezt kéne tennem, de sajnos bennem van az is hogy ma-holnap 29 vagyok, és nem értem el semmit sem kapcsolatok terén! És ez nagyon kiábrándító!
2012. jún. 9. 15:49
 18/21 anonim ***** válasza:

szórakozóhelyen nem érdemes próbálkozni, oda a lányok normálisabb része haverokkal jár kikapcsolódni, a másik részének pedig max egy éjszakára kellenél.

már ajánlották elöttem, de azért én is leírom; hagyj fel egy időre ezzel a mindenáron-társkereséssel! ha rágörcsölsz, messze el fog kerülni a szerelem (tudom, hogy ez úgy hangzik, mintha az ezotéria rovatból csöppentem volna ide, de így van).

ja, és gyakorikérdéseken ismerkedni nagyon zsákbamacska jellegű. én mint lány félnék is elmenni egy ilyen találkozóra. úgy vagyok vele, hogy nagyon szívesen beszélgetek üzenetben, akár msnen vagy facebookon is, ha értelmes és érdekes az illető, de találkozni..az megint egy más dolog.

járj el úszni, hátha összefutunk! ((:

2012. jún. 9. 16:07
 19/21 anonim ***** válasza:
szia én is elfogadnék 1 képet :) de én is azt javaslom h hagyj fel 1 időre az ismerkedéssel :) a szerelem akkor talál majd rád mikor még csak nem is számitasz rá ! :))
2012. jún. 9. 16:42
 20/21 A kérdező kommentje:

28 éves vagyok, szerinted mikor fog már "rám találni"?

Ha nem teszek érte semmit, tuti nem! Csak már nagyon fárasztó a folyamatos elutasítás...

2012. jún. 9. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!