Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire 'gáz' lennék?
Szimplán azért érdekelne, mert bármennyire is próbálkozom, még itt is, senkinek sem kellek, még csak egy találkozóra sem! :(
Tudom, kismillió ilyen nyavalygós kérdés volt már, meg ez nem férfias, csak már nem tudok mit kitalálni, hogy végre valakinek elég jó legyek!
Ha képet kértek, légyszi csak lányok kérjenek, mert elegem van a magukat lányoknak kiadó pasikból! Köszi!
ma 15:24
Régebben, pár évvel ezelőtt még próbálkoztam utcán, szórakozó helyeken, még szupermarketekben is, de a rengeteg visszautasítás nagyon elbátortalanított, meg aztán rengeteg ember előtt ennyiszer égni...
Azóta már csak itt neten próbálom fórumokon, chaten, társkeresős oldalakon, na meg már itt is, de sosincs szerencsém!
ma 15:28
Szórakozóhelyre?! Te észnél vagy?! Ott vannak a legfelszínesebb, legbunkóbb lányok, szegény srácot úgy kifilézik, mint a halat!
ma 15:27
Már csak példát tudnék mondani, mert annyi mindent próbáltam már, hogy igazából konkrét stílusom nincs is már.
ma 15:33
Pl: volt már az 'idő megkérdezős', a szimpla volna kedved meginni valamit?, a konkrét 'eljönnél egy randira?', a viccelődös beszédbe elegyedős de mégis kosár lett e vége...meg már tudom is én, nagyon sokféle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!