Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy ilyen fiúval? Mi a véleményetek rólam?

Nem. Nem bírom a hímsoviniszta srácokat, egyik nem sem jobb a másiknál, és nincs olyan, hogy a női nem gáz, mert te ismertél néhány h.ülye lányt.
Aki ilyen korlátolt, azt én messzire elkerülöm...
21L

Kedves kerdezo!
A no nemrol nem hiszem, hogy velemenyt lehet alkotni. Szerintem te sem szereted a nok altal hangoztatott ferfiakrol szolo altalanositasokat. Elhiszem, hogy voltak negativ tapasztalataid, bar szerintem addig nem erdemes kapcsolatban gondolkodnod, mig nem zartad le a multat. Nem szeretem, ha bunko modon viselkednek velem, bar nem nagyon szoktak, hisz amilyen a mosdo olyan a torolkozo. Elfogadom a kritikat, de nem bunko modon talalva. Egy kapcsolatban nem birnam az alarendelt fel szerepet, en valakinek a tarsa szeretnek lenni, nem a kis kutyaja. A bizalom egy nagyon torekeny dolog, nehez kierdemelni, elfogadnam, hogy bizonyos dolgojat nem kot az orrom ala az illeto a kezdetek kezdeten, de azt , hogy teljesen elzarkozik nem. Jarnek-e egy ilyen sraccal? A valasz nem tudom. Az emberek jelleme egy eleg osszetett dolog, par sor alapjan nem tudok velemenyt mondani senkirol. Bar be kell valjam, hogx az a resz, amelyben leirod, hogy meg van a velemenyed a noi nemrol egy kicsit rossz szaj izt hagy maga utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!