Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hódítsak meg egy cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsak meg egy cigány srácot? Teljesen odáig vagyok érte. Van valami külön tipp?

Figyelt kérdés
Egyébként mielőtt leszólnátok, ő rendes. Dolgozik, igényesen öltözködik..stb.
2012. jún. 8. 21:21
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
38%

miért emelted ki,hogy cigány?

a cigány is ugyanolyan férfi mint a többi

2012. jún. 8. 21:23
 2/26 Johnny B. Goode ***** válasza:

Vigyél neki hóhérkötelet ajándékba, hátha örül neki... :D

Egyébként mitől lenne más az igénye, mint a többi fiúnak?

3/26 anonim ***** válasza:
100%
more leszel az uram,he?
 4/26 Johnny B. Goode ***** válasza:
Azért emelte ki, mert így óhajt vitát generálni.
2012. jún. 8. 21:24
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Öltözz cigányosan és akkor venni fogja a lapot: tarka ruhák, rikító oda nem illő kiegészítők és lehetőleg műgyémántok és álarany minden végtagodon.
2012. jún. 8. 21:24
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Fújass magadra egy leheletnyi vékony, alig észrevehető diszkrét, mégis ízléses rézbevonatot. Imádni fogja. <3
2012. jún. 8. 21:25
 7/26 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vitát akarok, csak az egyik ismerősöm mesélte, hogy ők hevesebbek meg temperamentumosabbak, ezért gondoltam ilyenre, hogy például tetszene neki ha én kezdeményeznék, st. Ilyesmikre gondoltam. Meg hogy nekik nem "ciki" magyar nővel együtt lenni? Olyat is hallottam, hogy fontos némelyiküknek hogy roma barátnője legyen...
2012. jún. 8. 21:27
 8/26 anonim ***** válasza:
62%
Az ismerősöd rasszista.
2012. jún. 8. 21:27
 9/26 Johnny B. Goode ***** válasza:
100%
Igen a normálisabb tartja a szokást és nem keveredik, ez az egyik ritka szimpatikus szokásuk.
2012. jún. 8. 21:28
 10/26 anonim ***** válasza:
70%
Egy a lényeg: Ne szappant vigyél neki születésnapjára!
2012. jún. 8. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!