Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jó tipp hogyan csábítsak el egy fiút? Lányok, ki mire esküszik?
Csipkés bugyi.
Vicc volt. Mondjuk add magad, mivel ha úgy nem kellesz, akkor veszett fejsze nyele.
Érdeklődj felőle.
Az valami hihetetlen jó dolog.
Nekem ezek a dolgok jöttek be:
1. Hívd el magadhoz, ha lehetőséged adódik. (pl.: közös projekt készítés a suliba,segítség a tanulásban)
2.Legyél önmagad! (Sőt az még jobb ha nem vagy előtte az a szégyenlős, alig beszélős csaj. Én mindig úgy beszéltem kezdetben a fiúmmal, mint egy legjobb haverral akiben bízok. Ezt úgy kb. a fiúk 99%-a értékeli (1%-ba tartoznak a félős visszahúzódó srácok).
3. Figyeld meg,hogy mit szeret csinálni. Pl.: az én barátom imád tűzzel foglalkozni. Amikor eljött hozzánk fáklyát készítettünk, és kis híján felgyújtottuk a lakást.
4. Beszélgess vele!!! Ne legyél feszült! Maradj laza, és nyugodt!
Szerintem ezek a fontosabb dolgok. Mások szerint persze biztos más. :)) Azért ezeket érdemes kipróbálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!