Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nem gáz, ha első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz, ha első randira felhívom magamhoz a srácot vacsira? Mi fér bele az első randiba?

Figyelt kérdés

Nem hangzik túlságosan úgy, hogy csak szexelni akarok vele? Mert nem... illetve, de azt is, de nem az első randin :D

Főzni jól tudok, azzal nem lenne gond, csak félek, hogy a srác félreérti és 1. vagy nem akarna eljönni, 2. vagy kihasználná az alkalmat és le akarna teperni...

Na és ha esetleg mégis szex lenne a vége, szerintetek mit gondolna? Hogy ilyen könnyen megkapható vagyok és utána nem is kellenék neki? Mert nem szokásom mindenkivel összefeküdni, de ki tudja mi történne vele?!

És ha ő is benne lenne a szexben első randin, attól még gondolhatná komolyan, vagy utána nem keresne?

Szóval csajok, mik a tapasztalatok, prok/kontrák? Pasik, ti mit gondolnátok egy csajról, aki 1. első randin felhív magához vacsira, 2. ha úgy adódik első randin szexelne is?

Bocsi, ha kicsit bénán és túlaggódóan hangzik, amit írok, de nem sokat randiztam eddig, a 3 korábbi kapcsolatom valahogy nem úgy kezdődött, hogy randiztunk...

21/L

2012. jún. 8. 00:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Persze, hogy szexet akarok, de nem első randin. Mert lehet a vacsi közepén kiderül, hogy egy bunkó vagy unalmas, vagy nem vagyunk egy hullámhosszon vagy bármi közbejöhet, ami miatt nem is akarnék kapcsolatot sem vele...

De ha meg pont az ellenkezője történne meg... hát nem tudom.

És arról mit gondoltok, hogy ha ő kezdeményezne szexet, akkor csak azért hogy kihasználja az alkalmat és utána nem keresne többet, vagy lehetne még belőle bármi is?

2012. jún. 8. 01:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Hány éves a csávó?
2012. jún. 8. 01:10
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha első alkalommal szexet akar, akkor 1 gyökér. De erre nincsenek receptek. Ha lenne, a nők úgyis tudnák azt és visszaélnének vele
2012. jún. 8. 01:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Őőőő... a kora? fogalmam sincs :) Fiatal, 30-nál nem több.
2012. jún. 8. 01:28
 15/22 anonim ***** válasza:
az meg hogy lehet hogy a korát nem tudod:)interneten ismerkedtél össze vele?:)
2012. jún. 8. 01:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha interneten ismerkedtem volna vele, akkor tudnék róla mindent :)
2012. jún. 8. 01:47
 17/22 A kérdező kommentje:
Ja és hát azért nem tudom, mert eddig ilyen személyes dolgokról nem beszélgettünk. Én nem rég óta vagyok szingli, szóval nem is volt aktuális érdeklődnöm :D
2012. jún. 8. 01:49
 18/22 anonim ***** válasza:

nem gáz én örülnék neki,volt már hasonló velem.

az hogy tudsz főzni,elég jó pont és mivel lakásra hívsz tuti a dugás is,nincs olyan sok agyhúzó játszma,uh ha csak rajtam állna a döntés,akkor azon múlna csak a további dolog,hogy mennyire vagy jó csaj.

mondhatni leírtad az ideális randit.

kaja,dugás,és fiatal 21 éves kiscsaj mmmm:).

2012. jún. 8. 02:54
 19/22 anonim ***** válasza:

Biztosra venném, hogy szabad a pálya, az első randin szexet akarsz. Ha mégsem történne meg, akkor úgy gondolom, hogy csak szórakoztál. Vagy valami nem volt OK, ezért léptél vissza. Tehát nem keresnélek többet.

Ha lenne szex, akkor könnyen könnyűnek tartanálak. Tudnám, hogy könnyen dughat vagy, így ha szükségem lenne rád, akkor hívnálak. Nem kizárt a komolyabb kapcsolat, de valószínűbb a fenti eset.

2012. jún. 8. 03:48
 20/22 anonim válasza:
Én női szemmel nézem ezt és biztos,hogy nem hivnám fel első alkalomkor a lakásomra,mert nem ismerem stb..Tuti,hogy könnyüvérűnek fog gondolni..de Te tudod mit csinálsz.Szerintem gáz.Komoly kapcsolat ebből én úgy vélem,igy nem igen lehet (persze vannak kivételek),ha fog is utána keresni akkor csak,azért lesz,mert tudni fogja,hogy rád lehet számitani,ha szükésége van.:)) Vagy,ha nem fog keresni akkor betudja annak,hogy egy könnyűvérű kisnőcske vagy,akit elsőre meglehetett húzni és szia.:) 24N
2012. jún. 8. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!