Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek első randira melyik filmet válasszuk?
Mondani akartam két filmet, de mindkettő 16+ :/
Így maradt a Hófehér és a vadász
vagy ha a csajszi bevállalósabb és szereti az akciót:
Bosszúállók
EGYIKET SEM .
.tiszta hülye ötlet .. gondolj bele!!
elmész nézel valamit jól érzed magad de ennyi erővel egyedül is ülhettél volna .. a randi után az a kép marad meg a fejedben hogy ˝de jó volt vele˝..és közben ugye nem beszéltetek ..meg sem ismerted normálisan ... előbb enni vidd valahová ..sétálni .. esetleg fényképezni ha szeret (de szerintem a legtöbb lány igen ) vagy egy kávézóba .. a mozizás egy passzív tevékenység melynek során az emberek csak becsapják magukat és nem kerülnek közelebb egymáshoz .. aztán ha már beszélgettek akkor ne azt kérdezd meg hogy hány éves a nagymamája vagy milyen lesz a bizije... ha egy tartósabb kapcsolatban gondolkodsz ..de ne reméld h ezt 13 évesen megtalálod ..akkor olyan dolgokra figyelj hogy mi a véleménye a dolgokról ..egy zenéről ..ne azt akard tudni mit szeret mert itt én felsorolom .. biztos szereti selena gomezt és katy perryt .. azt tudd meg h mit gondol a Te kedvenc zenédről .. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!