Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mikortól érzitek úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mikortól érzitek úgy, hogy nyomul rátok a lány?

Figyelt kérdés

2012. jún. 7. 23:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Sose :(( Foreveralone
2012. jún. 7. 23:22
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerinted zavarna engem, de most komolyan?! Forever alone. :Đ
2012. jún. 7. 23:23
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Az első legalább kapott egy reklámot maga alá...én még azt sem.:(

Forever alone...

2012. jún. 7. 23:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Alone, most, de NEM forever!!! mert egyszer nekem is lesz csajom, és nem fogok szüzen meghalni!!!!!! remélem-.-

20/f

2012. jún. 7. 23:28
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
#4: De, úgy fogsz, ahogy a többiek is. Jézus voltam.
2012. jún. 7. 23:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyesek akkor ha kezdeményez és odajön mások meg soha, hiszen örülnek az érdeklődésnek.
2012. jún. 7. 23:32
 7/14 anonim ***** válasza:

amikor nem hagy békén már második napja...

nincs közös témánk, nem is ismerjük egymást, de azért írnak facebookon, hogy szia, izének az ismerőse vagy, ezért bejelöltelek, stb. nem tudunk miről beszélgetni, zavaros, amit ír, vagy nagyon érdeklődő, és próbál nagyon csábos szöveget nyomni, de elég megnézni a fényképeit, és egyből kiderül, hogy nem az, akinek látszódni szeretne, hanem sokkal félénkebb, visszahúzódóbb... kb a második nap végére vagy sziapuszival köszön, amit mellesleg utálok, vagy megkérdezi, hogy van-e barátnőm, ami egyszerre hízelgő de szánalmas is... EZ NYOMULÁS!!

2012. jún. 7. 23:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Lenne egy konkrét példám. Volt egy rövid kaland a pasival, aztán ő elutazott. Utolsó beszélgetésünknél nem zárkózott el az esetleges folytatástól, csak azt mondta, hogy majd látjuk, de egyelőre az utazás előtt nem akarja lekötni magát. 3 hónapra utazott el, lassan letelik és fontolgatom, hogy felveszem vele a kapcsolatot, ha újra itt lesz. Ez már nyomulás?
2012. jún. 7. 23:53
 9/14 anonim ***** válasza:

kedves 7,

örülj, hogy nem ül az öledbe és kezd el mozogni. ha csak szavakat használ az nem nyomulás, nyugodtan csinálja. (te meg lépj le a csevegőről).

2012. jún. 8. 00:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért kéne ahhoz lány, hogy a szüzességetek elveszítsétek? o.O nem értem...

SP voltam sziasztok!

2012. jún. 8. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!