Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mikortól érzitek úgy, hogy nyomul rátok a lány?
Az első legalább kapott egy reklámot maga alá...én még azt sem.:(
Forever alone...
Alone, most, de NEM forever!!! mert egyszer nekem is lesz csajom, és nem fogok szüzen meghalni!!!!!! remélem-.-
20/f
amikor nem hagy békén már második napja...
nincs közös témánk, nem is ismerjük egymást, de azért írnak facebookon, hogy szia, izének az ismerőse vagy, ezért bejelöltelek, stb. nem tudunk miről beszélgetni, zavaros, amit ír, vagy nagyon érdeklődő, és próbál nagyon csábos szöveget nyomni, de elég megnézni a fényképeit, és egyből kiderül, hogy nem az, akinek látszódni szeretne, hanem sokkal félénkebb, visszahúzódóbb... kb a második nap végére vagy sziapuszival köszön, amit mellesleg utálok, vagy megkérdezi, hogy van-e barátnőm, ami egyszerre hízelgő de szánalmas is... EZ NYOMULÁS!!
kedves 7,
örülj, hogy nem ül az öledbe és kezd el mozogni. ha csak szavakat használ az nem nyomulás, nyugodtan csinálja. (te meg lépj le a csevegőről).
Miért kéne ahhoz lány, hogy a szüzességetek elveszítsétek? o.O nem értem...
SP voltam sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!