Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel minden nap találkozok, és jóba is vagyok vele, szoktunk beszélgetni stb. régóta ismerem és egyre jobban kedvelem úgy érzem szeretem is. Annyit már tud ő is, hogy kedvelem de mégis hogy kérdezzem meg hogy szeretne e többet, nem csak barátkozni?2012. jún. 7. 15:39
1/22 anonim válasza:
Akarsz járni velem?
Nincs kedved randizni velem?
2/22 anonim válasza:
Így: Én többet érzek irántad mint barátság, szerinted kialakulhat köztünk valami ami ennél több?
3/22 A kérdező kommentje:
2. kommentelő kicsit jobb. köszi:D azért várok még ötleteket, meg lehet h velem van a gond:D nincs elég önbizalmam:S
2012. jún. 7. 15:44
4/22 anonim válasza:
Megkéred haverod, hogy segítsen. Odaállítod vhova, pl egy ajtóhoz, megkérdezed a csajtól, hogy látja-e azt a pasit ott, haverod el kezd integetni, csaj mondja igen és elkezded mondani neki, hogy neki semmi köze az egészhez ő neked tetszik és akarsz járni vele stb. stb. Én így szedtem egyszer fel egy csajt :D
5/22 anonim válasza:
Ja csak én idegennel játszottam ezt el :D
6/22 A kérdező kommentje:
lol te eszement xD
2012. jún. 7. 16:02
7/22 anonim válasza:
2. vagyok, szerintem a 3. egy nagy hülyeség, mond meg neki őszíntén, hogy mit érzel. Sok sikert:).
8/22 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D már csak holnap találkozom vele legközelebb, de lehet hogy FB-n megkérdezem tőle.. :D vagy inkább személyesen a jobb?
2012. jún. 7. 16:17
9/22 anonim válasza:
Persze, hogy személyesen. F@szbúkkal semmire se fogsz menni az életben. Hány éves vagy te?
10/22 anonim válasza:
Hát én személyesen csináltam, szerintem úgy a jobb, igaz, hogy nem lett belőle semmi:D. De a te esetedben nem lehet tudni szóval igen személyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!