Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 múltam, és még nem csókolóztam! Ez nagyon gáz?
Miért kérdezed meg,ha csak a pozitv válaszokat fogadod el?
Én 14 voltam mikor elöször csokoloztam,most 16,5 vagyok. MOst nem azt mondom,h gáz,mert nem itélhetem azt,viszont aki nálunk az évfolyamon nem smártol még.. hát. frucsa. te dolgod! Mondjuk mostmár rég nem az a téma,h ki csokolozott már,és ki nem,hanem az h ki szexel kivel. Én nem itéllek el,sztem nem is gáz,de én már szüz sem vagyok és párkapcoslatom van több mint egy éve.
én se.
de nem is vágyom rá.
ha megcsókolna valaki, kiröhögném a belem:D... tudom, éretlen vagyok, de szerintem annyival fontosabb dolgok vannak az életben, minthogy csak azért járjak meg csókolózzak valakivel, mert gáz, ha eddig nem tettem...
Mindenki másképp érik. Az előző írónak is igaza van.
Ne foglalkozz a dologgal, amíg nem fogod kívánni. Ráérsz akkor :-) Arra készülj, hogy ha már elég érett leszel hozzá, akkor valami csodálatos érzés lesz, úgyhogy biztos sajnálni fogod, hogy nem kezted korábban. De "korábban" még nem érdemes kezdeni... ha még nem kívánod... arra meg, hogy kívánod-e már, elég hamar rá fogsz jönni: ha ránézel a fiúra, és le kell ülnöd :-)
Szia!
Én egy 15 éves lány vagyok és még nem csókoloztam soha,és szerintem egyáltalán nem gáz.
Én nem is szeretnék még, a szexxel is úgy vagyok, hogy először a férjemmel a nászéjszakán.
Én teljesen megértem és elfogadom, hogy más mást gondol.
Én ezt gondolom, és nekem ez így jó.
Az a fontos, hogy Te ne érezd emiatt rosszul magad!
Ha szeretnél csókolozz, ha nem, akkor ne!
És szerintem a Te döntésed legyen, ne befolyásoljon az, ha valaki szerint nagyon gáz.
Egy 15 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!