Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha képesek vagytok olyan feltűnően szemezni velem, meg babrálni a hajatok, nyaldosni a szátokat és igazgatni a ruhátokat a közelemben, akkor már miért nem szólítotok le? Én félek kezdeményezni, mert tartok tőle, hogy félreértem a jeleket.
Ez hihetetlen, de komolyan! A héten is épp 2 férfi ismerősöm mondta (egyikük 30, másikuk 45 éves!), hogy ha tetszik valaki, vagy szemezek valakivel, ÉN kezdeményezzek, ÉN lépjek oda hozzá. Mert a férfi (és itt nem önbizalomhiányos 10-20 éves fiúkákról van szó)nem fog, mert fél. Hát b.szarok...Hova halad ez a világ?
28/L
00:20
Marhaságot írtál. Az nem változtat a kapcsolaton, hogyha a nő kezdeményezte. Nem ettől függ a megcsalás, sem az, hogy harmonikus-e a kapcsolat.
Akkor is előfordulhat az, hogy a férfi a nőre hagy mindent, hogyha a férfi kezdeményezett. Tehát ez sem attól függ, hogy ki kezdett.
Szóval nem tudsz semmit ezekről a dolgokról.
14:37
"Miért nekünk kéne odamenni hozzátok?"
Miért nekünk kéne odamenni hozzátok?
"viszont, ha megtesszük, akkor a (többség) szemében rögtön könnyűvérű k.rvák vagyunk, mert milyen már, hány sráchoz mehet oda, és "ajánlhatja fel" magát, stb. Ez kb. 6-7 év tapasztalata, sajnos."
Ugyanezt elmondhatnád a férfira is.
Ezzel az erővel szerinted minden nő könnyűvérű, aki kapcsolatban van, mert milyen már, hány srác próbálkozhatott be nála... Tehát sajnos marhaságot írtál. Ez is azért van, mert nem gondolkozol.
"de megmarad az önbecsülésem, a gerincem, és NŐ maradok. A vadászat, cserkészés a FIÚK dolga, ha annyi vér nincs a pucátokban, hogy megtegyétek, akkor csak sajnálni tudlak titeket."
A te mentalitásod szerint elvárod, hogy a férfi eldobja az önbecsülését, a gerincét...
Ti akartatok egyenjogúságot, tehát ásd el magad amiért ilyen szánalmas a gondolkodásod.
Az a nő, amelyik kezdeményez, az teljesen becsületes, normális, (több értelem van ebben a nőben, mint benned) semmi gond nincs vele. A gond a te fejeddel van.
Nem a fiúnak kell kezdeményezni, mert az teljesen mindegy, hogy ki kezdeményez.
09:41
Ti akartatok egyenjogúságot, úgyhogy ne rinyálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!