Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha képesek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha képesek vagytok olyan feltűnően szemezni velem, meg babrálni a hajatok, nyaldosni a szátokat és igazgatni a ruhátokat a közelemben, akkor már miért nem szólítotok le? Én félek kezdeményezni, mert tartok tőle, hogy félreértem a jeleket.

Figyelt kérdés

2012. jún. 6. 17:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

ma 18:48

Épp buszon történnek legtöbször velem ilyenek, ott a nagy tömeg előtt nem égetem be magam, ha esetleg mégsem én tetszettem neki. De magányos buszmegállóban este már hoztam ki egy lánnyal kettesben egy nagyobb ölelkezést, összebújsát, a hidegre való tekintettel és nem ellenezte.

Szóval a lényeg, ha nem lennének mások, akik előtt beégethetnek a lányok, akkor simán odamernék menni hozzá és leszólítanám, még ha nem is ad jelet, akkor is akár!

2012. jún. 6. 19:01
 22/34 anonim ***** válasza:
61%

Na már most! A kommenteket végig olvasva...

Tisztázzuk, ha valaki fontosnak tartja a magasságot és ezen tényező miatt nem akar valakivel együtt lenni, akkor az illetőt nem is szereti igazán. Ismerkedésre se ad lehetőséget, azt mondom az ő baja. Nem tudom, mi ez a mostanság elterjedt sztereotípia, hogy nem kelendőek az alacsony férfiak. Szerintem ez nem igaz.

"Bunkó nők"

A társadalom manapság ilyen. Hozzá kell azt is tenni, hogy sokszor a férfiak sem úgy közelítenek, ahogy azt az illem elvárná. A nőket sem akarom védeni. Vagy mondjam azt, hogy a fiatal tiniket? Egy értelmes normális nő, értelmesen eltudja azt mondani, hogy "nem vagy az estem". Ennyi ezt nem kell ragozni. A férfinak meg el kell fogadnia. Tiniknek is meg kellene érteniük, hogy nem kellene a másik felet lealázniuk azzal , hogy jajj de menő vagyok, ha megjátszom magam.

Leszólítás

Ki állok a nézetem mellett, miszerint ha egy férfit a nő szed fel, az már jellemzi a kapcsolatukat is. Persze, nem szabad általánosítani. Leszólítja a nő, túlságosan is felbátorodik és még a végén ő csalja meg a partnert. ( Máskor meg még megszólítani se bírta. ) Felszedi a nő, és a kapcsolatuk során is mindent a nőre hagy. A nő kezdeményezésével a kialakult harmonikus kapcsolat ritka. Én annak a híve vagyok, hogy már az is kezdeményezés, ha valaki mosolyog. És nem kezdeményezésnek hívnám inkább, hanem első lépésnek, mert utána már ez nincs. Ketten építik tovább a kapcsolatot.

Szóval összegezve.

Nem a leszólítás a lényeg. De mégis fontos, hogy egy férfi valamiképp kimutassa, hogy férfi. A nőknek ez dominál és tudják, hogy akkor ez férfi. És a lány addig fog nézni, még meg nem környékezed. És, ha tetszel neki, úgy alakítja a helyzetet, hogy ez sikerüljön is.

Sosem fogod tudni biztosra, hogy ez jel. Mert ma már ( sok ilyen fajta kérdést átolvasva ) pasi, nő ezt csak játékra, flörtre használja, aminek lényege a játék. Ezzel felhívhatod a figyelmet magadra.( Bár én komoly szándékkal szoktam csinálni. ) És itt jön be az, hogy kell e a nő annyira, hogy vedd a fáradságot és megszólítsd. Én ezért se pártolom azt a tényt, hogy a flört játék.... Mert ha játék akkor mivel hívod fel a figyelmet, hogy te ismerkedni akarsz? A másik komolyan veszi? Játszik? Ennyi volt?

Akkor lassan zárva monológomat. Én azt mondom, ha kell a csaj, légy tökös és menj oda! Hidd el értékelni fogja! ( Ha meg "bunkó" lesz, akkor lehet, hogy a mentalitása is ilyen és lehet, hogy kapcsolatban sem jönnél ki vele..... )

etc...............

20L

2012. jún. 7. 00:20
 23/34 A kérdező kommentje:

ma 00:20

Ezzel egyetértek, de azért nem olyan könnyű egy fiúnak ez, főleg, ha nem kapott elég megerősítést gyerekkorában, hogy nem egy bányarém és van esélye a lányoknál. Ráadásul a tinik elég bénán tudják kimutatni, ha tetszik nekik egy srác, engem is kinevetgéltek és azt hittem, hogy azért, mert ronda vagoyk, közben meg megtudtam később, hogy szerelmes volt belém az egyik lány. Szóval több évig tévhitben éltem és ezt nehéz csak úgy levetni magamról, hogy márpedi gnem vagyok ronda és igenis van esélyem szép lányoknál is kell próbálkoznom.

2012. jún. 7. 00:34
 24/34 anonim ***** válasza:
70%

Helló mindenki! Én csak úgy kutyafuttában olvastam át a kommenteket, de egy-két dolgon megakadt a szemem:

1. "elküldenek a halál f.szára" - Elég csinos csaj vagyok, sokszor próbálkoztak már be nálam utcán, buszon, bárhol srácok. Senkit nem küldtem el az anyjába, csak, ha okot adott rá. Ha normálisan megkérdezed, hogy "Szia! Nagyon csinos vagy, nincs kedved meginni egy kólát, mert szeretnélek megismerni, ha nincs ellenedre?" akkor senki nem küld el bunkó tirpák stílusban - legalábbis a normális lányok nem. Amennyiben tirpák, paraszt stílusban odaböfögnek egy "De megdgnálak!"-ot akkor persze elküldöm mindenhova, de addig nem. Ha ilyen idióta tinip.csáknál próbálkozol, hát vess magadra, csak ennyit tudok mondani, mert azoknál a pénz, meg a kocsi számít értéknek, nem a kedvesség, jófejség, stb. Válts csajtípust, ezt ajánlom.

2. Miért nekünk kéne odamenni hozzátok? A múltkor valahol kifejtettem ezzel kapcsolatban, hogy viccesek vagytok Ti fiúk, (bocs az általánosításért!) mert azt akarjátok, hogy kezdeményezzünk, viszont, ha megtesszük, akkor a (többség) szemében rögtön könnyűvérű k.rvák vagyunk, mert milyen már, hány sráchoz mehet oda, és "ajánlhatja fel" magát, stb. Ez kb. 6-7 év tapasztalata, sajnos. Nem rögtön, és azonnal ez a vélemény, de utólag, vagy kicsit később már nem számít jó benyomásnak. Én arra jutottam, hogy, ha a fene-fenét eszik is, maradok az önbecsülésemnél, és nem fogok senkihez odamenni, inkább maradok egyedül vénlány, (egyelőre úgy fest nem maradok, mert valaki értékeli, hogy ilyen vagyok, már 2 éve és 1,5 éve jegyesként is) de megmarad az önbecsülésem, a gerincem, és NŐ maradok. A vadászat, cserkészés a FIÚK dolga, ha annyi vér nincs a pucátokban, hogy megtegyétek, akkor csak sajnálni tudlak titeket.

Szedd össze magad, vegyél egy nagy levegőt, és próbálkozz! Lehetőleg ne tinicsitriknél és ne akkor, mikor 20an vannak egy csoportban, mert akkor valószínűleg tényleg csak vihorászás és elküldés lesz a vége("felvágásképp" a barátnői előtt).

Köszöntem! :) 23/L

2012. jún. 7. 14:37
 25/34 anonim válasza:

sztem ne félj kezdeményezni, ha tényleg tetszel a csajnak akkor úgyse küld el, és ha mégis nem dől össze a világ :)

és ha van ott más is? nemhiszem hogy akkora nagy probléma. volt hogy én szólítottam le valakit egy buszon (1-2 éve) és nem lett belőle semmi gázos, összebarátkoztunk és most az a pasi a legjobb barátom...

és az utolsó kommenthez annyit hozzáfűznék h nem kell általánosítani ("tinip*csák"), hidd el, nem feltétlen az minden tizenéves lány (nekem például tetszik egy pasi és hiába h van barátnője, nekem nincs pasim (pedig voltak jelentkezők, de én inkább Rá várok)de a kapcsolatukat se teszem tönkre, normálisan beszélgetek vele, mint a többi ismerősömmel)...

2012. jún. 7. 20:39
 26/34 A kérdező kommentje:

ma 20:39

Már ne haragudj, de még szép, hogy a fiú nem bánt veled bunkón, mi nem vagyunk ilyenek, de a lányok többsége ilyen sajnos én ezt tapasztaltam.

Egy fiú örül ha leszólítja egy lány, mert nagyon ritka az ilyen vagy csak a legjobbképű srácokkal teszik meg.

De egy lányt sokan zaklatnak és ő már emiatt bunkó és elutasító általában mega jelleme is olyan, mert esetleg buta és beképzelt, egoista, akkor szintén csak megalázza a fiút, aki véletlen hhozzámer szólni.

Én inkább nem szólítok le senkit, túl sok megalázást kaptam, már az önbecsülésem így is a mélyben.

2012. jún. 7. 23:24
 27/34 anonim ***** válasza:
Merci a tinip.csák alatt nem erre gondoltam. Tinip.csák alatt az olyan lányokat értékelem, akiket ott le is írtam, beképzelt, vihorászós, "Milyen kocsid van, és mennyi pénzed?"15-17 éves lányok, akiken már a fél Studio és Bed átment.. Teccikérteni? Szerintem őket nyugodtan nevezhetem annak, és nyugodtan általánosíthatom őket, mert tucat csajok, pótolt haj, szolisárga bőr, és minimum 3 centis műkarom. Szóljatok, ha tévednék.
2012. jún. 8. 08:30
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda hozzá, és dumáljatok valamiről. Ha még soha nem beszéltetek, kérdezd meg a nevét, azt, hogy melyik osztályba jár és hogy hanyadikos, és aztán meg ha neki is bejössz, akkor úgy is fog menni a dolog, nem kell rá görcsölni.
2012. jún. 11. 14:24
 29/34 anonim ***** válasza:
78%

Mja titeket lányokat k*rváknak gondolnak egyes idi*tak, ha odamentek egy sráchoz, minket meg balf*sznak,gyök*rnek ha elútasitanak vagy bénán közelitjük meg a csajt.Egyik se jó.

Igy ki fog halni az emberiség?

2012. jún. 13. 07:30
 30/34 anonim ***** válasza:
60%

Ez kész,hogy milyen emberek vannak.

A csajok feltűnően szemeznek veled,babrálnak a hajukkal,nyaldossák a szájukat épphogy le nem tépik magukról a ruhát ha a közeledben vannak és te még ennek ellenére sem mersz kezdeményezni.

Én nem is értem,hogy miért mindig az ilyenek tetszenek a lányoknak.

25F

2012. jún. 13. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!