Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány évesnek nézek ki? 170cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesnek nézek ki? 170cm vagyok bejönnék?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 6. 10:08
 81/104 anonim ***** válasza:
81%
Ez a 65% ritka nagy cigó csaj lehet:D Kétlem hogy egyetemista vagy drága, ahhoz túl alpári vagy:D Mellesleg magad ellen beszélsz, te pampogsz itt, h milyen jó emberismerők vagyunk, közbe meg te kezdtél el egy aniním fórumon egy sráchoz irkálni, hogy b.zi, közbe nem is ismered... Eléggé beégtél drága. Ilyen embererek nem vesznek fel egyetemere, úgyhogy ne kamuzzál, 13-14 éves kis gyökér vagy, aki most próbálgatja az identitását, és ezért mindenkit leb.ziz, csak mert te vagy az. Menjél máshova rinyálni, mert itt csak leégeted magad drága, buta vagy mint a föld.
2012. jún. 6. 12:23
 82/104 anonim ***** válasza:

Igazából én nem vitázom :) A kölyök a kérdés elején igencsak nagyra volt magával.

De mindenesetre én most jól érzem magam :D Ti is?? :D

2012. jún. 6. 12:26
 83/104 anonim ***** válasza:
57%
Azon megy a vita, hogy két kiscsajnak tetszik ez a díszb*zi. Én elmondtam, hogy az ilyen az nem férfi, nem hímnemű a kinézete. Ezek ketten itt már nem tudtak mivel érvelni és elkezdték az alpári dumát, hogy ronda vagyok, buta vagyok az egyéb ide nem illő szavakról nem is beszélve. Ráadásul már a szavaimat is ellnem használják. Kb. ennyi. Mivel nem vagyok ideges típus még-még végigolvasom ezeket a hozzászólásokat, csak mert egyedül vagyok itthon és unatkozom.
2012. jún. 6. 12:28
 84/104 anonim ***** válasza:
Milyen kölyök, te agybeteg? Én jól érzem magam, mert itt vagytok, bár a butaság kivágta a biztosítékot.
2012. jún. 6. 12:28
 85/104 anonim ***** válasza:
Nem vagy ideges típus?? :D Hányszor kikeltél magadból Te. ;) Én még mindig fent tartom azt a kijelentésem hogy " JÓ NAGY LÚZER VAGY"
2012. jún. 6. 12:30
 86/104 anonim ***** válasza:

"butaság kivágta a biztosítékot."

Akkor most magadon ki vagy akadva? Nem mi tehetünk róla, hogy ilyen korlátolt vagy és stötét, és hogy még mindig nem tudtad felfogni, h egyedül b.ziztad le a kérdezőt, csak mert egy gyökér vagy és nem kellesz senkinek.

2012. jún. 6. 12:32
 87/104 anonim ***** válasza:
Esküszöm megosztom ezt a kérdést facebook-on :D Had röhögjön mindenki rajtad :)
2012. jún. 6. 12:34
 88/104 anonim ***** válasza:

Azért durva h ez a csávó aki minden 2. nap felteszi a képét, milyen ellentéteket tud szítani minden kérdésével:D

Pedig szerencsétlen nem ezt akarja, mert annyira retardált h tényleg azon izgul otthon a gép előtt, h bejön-e a csajoknak éppen. Ha nem, akkor csinál holnapután megint egy képet, és megint felrakja, h hátha akkor már tetszeni fog nekik:D

Egyáltalán minek kérdezgetni minden nap h bejön-e a 170 cm? Tud rajta változtatni? Nem..akkor meg? Úgysem magasság szerint választunk párt. Legalábbis én nem:)

De kétlem h ezzel az intelligenciával vki bele fog szeretni, főleg ha ezek után is minden 2. nap rakosgatja fel a képét..:D

2012. jún. 6. 12:35
 89/104 anonim ***** válasza:
88 válaszon keresztül képesek vagytok vitatkozni a semmiről..sok szerencsétlen.a kérdező meg kb 20
2012. jún. 6. 13:44
 90/104 anonim ***** válasza:
17-18 körülinek nézel ki,és bejönnél:)egyetértek a 10:57-es válasszal:)
2012. jún. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!